PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ermeni itlerinin ettiğ hangi bir katilamını unutabiliriz..

ATSIZ KAHRAMAN
04-20-2008, 10:52 AM
Elleri bir ağaca arkadan bağlanan hamile bir kadının başına dikilmiş olan iki Ermeni yazı tura atıyordu. Bu kanlı kumarı yaklaşık 100 yıl önce Anadolu toprağında Kars'ta Ağrı'da Van'da Erzurum'da da ataları oynamıştı.Onlardan duymuşlardı. Karnı burnunda çaresiz bir Azeri kadının doğumu oldukça yakın görünüyordu. Çaresiz kadın bir hazan yaprağı gibi titriyordu. Elbiseleri yırtık, ayakları çıplaktı...Ermenilerin uzun boylu olanı elindeki AK-47 model Rus yapımı otomatik tüfeğinin namlusuna monte edilen seyyar kasaturayı çıkartırken, diğeri elindeki demir parayı havaya attı

(Kızmı, oğlan mı?)

-Akçik...
(Kız)

Bu cevap üzerine 'oğlan' diyerek bahse giren Ermeni, elindeki kasatura ile hamile kadının karnını bir hamlede yarıp çocuğu çıkarttı.Kan b! ürülügözleri bebeğin kasıklarına kilitlendi.

-Tun şahetsar,ınger...
(Sen kazandın, yoldaş)

-Yes şahetsapayts ays bubrikı inç bes bidigişdana...
(Ben kazandım ama bu bebek nasıl beslenecek?)

-Mayrigı bedge gişdatsine.
(Annesi besleyecek elbette)

Bunun üzerine daha kısa boylu olan Ermeni, bir hamlede kasaturaya geçirdiği bebeği annesinin göğsüne yapıştırdı:

-Mayrig yerahayin zizdur.
(Çocuğa meme ver)

Aynı dakikalarda Hocalı'nın başka bir semtinde tek kale futbol maçı hazırlığı vardı. İki kesik Azeri kadın başını kale direği yapmışlar, top arayışına girmişlerdi.Başı tıraşlı bir çocuk bulup getirdiklerinde ise Ermeni çeteci sevinçle bağırdı:

-Asixn ma/,çimi yev bızdıge, aveg gındırnadabidi. Gıdıresek...
(Bu hem saçsız hem de küçük, iyi yuvarlanır. Kopartın...)

Aynı anda çocuğun gövdesi bir tarafa,başı da orta yere düşmüştü...

Ermeniler zafer naraları! atarak, kanlı postalları ile kesik çocuk başına vurarak kanlı bir kaleye gol atmaya çalışıyordu.

Bu iki olay Hocalı'da bundan çok değil yalnızca 14 yıl önce yaşandı. Her iki olay da ermeni çetecilerin katliamlarına bizzat şahit olan görgü tanıklarının anlatımlarıdır.

Ne yazık ki 26 Şubat 1992 günü binlerce Azeri türlü yöntemlerle vahşice katledilmiştir. Ajanslar,katliam haberini bütün dünyaya hızla geçerken, arşı titreten ağır bir vahşet yaşanan Hocalı halkından geri kalanlar ise çaresizlik içinde kıvranıyordu.

Türkiye'de büyük bir dehşet uyandıran katliama ilişkin ilk görüntüler ise TRT aracılığı ile duyurulmuştu. Bütün olanları batılı gazeteciler, özellikle de New York Times belgeledi.

26 Şubat'ta güçlü silahlarla donatılmış Ermenistan silahlı kuvvetleri ile Hankendi'nde konuşlanmış bulunan Albay Zarvigarov komutasındaki 366'ncı Rus Motorize Alayı, Hocalı'ya saldırarak tarihin en vahşî katliamlarından birini yaptılar.

26 Şubat! gecesi Rus motorize alayının tanklarından açılan top ve roket saldırıları ile Hocalı Havaalanı kullanılamaz hâle getirilerek kentin dış dünya ile ilişkisi de tamamen kesildi.

Savunmasız kalan kente giren Rus destekli Ermeni askerleri, çocuk, yaşlı, kadın, bebek demeden birçok insanımızı vahşîce katlettiler. ermenilerin işgal ettikleri Hocalı'da dehşet verici olaylar yaşandı.

Canlı canlı insanların kafa derilerini yüzdüler,

Sağ olarak ele geçirdiklerini ise sistematik bir işkenceye ve tıbbî deneylere tâbi tutarak, insanlık dışı muamelelere maruz bıraktılar.

Hızar ve testereler ile diri diri insanların kol ve bacaklarını kestiler.

Genç kızların önce saçlarını,sonra da kafa derilerini yüzdüler.

Babanın gözü önünde evladını, evladın gözü önünde babayı kurşunlara dizdiler.

Kesik kafaları sepetlere doldurdular.

Peki neydi bu düşmanlık?

Ermenistan'daki okul duvarlarında asılan haritalarda Türkiye'nin 12 ili yer almaktayken, Ermenistan'ın bayrağında Türkiye hudutları içindeki Ağrı Dağı'nın resmi varken, Ermenistan Millî Marşı'nda 'Topraklarımız işgal altında, bu toprakları azat etmek için ölün,öldürün' denmekteyken, başkaca bir neden aramaya zaten gerek yok sanırım.

Dağlık Karabağ Bölgesi'nde bulunan Hocalı'ya, eski Sovyet İttifakı Silahlı kuvvetleri'ne ait 366.Alay'ın desteği ile Ermeni Sılahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen saldırılar sonucu 613 Azerbaycan Türk'ünün hayatını kaybettiği resmî olarak açıklandı. Ancak kayıp sayısının bu rakamların çok çok üstünde olduğu bilinmektedir.

56 hamile kadın karnı yarılmış durumda bulunmuştur.

Bu alçak saldırıda 487 kişi ağır yaralanırken, 1275 kişi ise rehin alınmış,geri kalan nüfus da bin bir zorlukla canını kurtarmış ancak bu olayın tahribatından ruhları ve hafızaları asla bir daha kurtulamamıştır.

Şahitlerin anlattıklarını dinleyenler önce kulaklarına inanamadı.!

Fakat katliam sonrası Hocalı'ya girdiklerinde ise, görgü tanıklarının abartmadığını kısa sürede anladılar. Hocalı'da katliam bölgesini gezen Fransız gazeteci Jean-Yves Junet'nin gördükleri karşısında söyledikleri, katliamın boyutunu da anlatıyordu:

'Pek çok savaş hikâyesi dinledim. Faşistlerin zulmünü işittim,ama Hocalı'daki gibi bir vahşete umarım kimse tanık olmaz' Peki 26 Şubat 1992 günü yaşanan bu katliamın emrini kim vermişti; Ermenistan Devlet Başkanı sıfatını taşıyan Robert Koçaryan denilen kirli katilden başkası değildi. Yaptığı terör faaliyetlerinin oranı nispetinde terfi eden Taşnaksutyun örgütü liderlerinden Robert Koçaryan, 20 Mart 1996'da Ermenistan Başbakanı oldu.

Karabağ'da barış istediği için aşırı milliyetçilerin tepkisine daha fazla direnemeyen Levon Ter Petrosyan istifa edince de 30 Mart 1998 yılında ondan boşalan Devlet Başkanlığı koltuğuna,'Hocalı Katlia! mı' baş sorumlusu olan azılı terörist Robert Koçaryan oturdu.

Ermeniler Türk hamile kadınlarına tecavüz edip karnını hamile olduğu halde taş ile doldurup öldürmüşler ve küçük Türk kızlarına tecavüz edip öldürmüşlerdi.

Ülkemizde sadece 1 ermeni öldürüldü diye yürüyüş yaptılar ve o kadar araştırdılar ama hiç bir insan kalkıp ta bu masum insanlara işkence edilip öldürüldükleri için yürüyüş yapmadı…………..

Yazıklar olsun ……

ea_mrv
04-20-2008, 11:13 AM
haklısın arkadaşım malesef.Bir ermeni öldürüldü diye soyunu inkar edip de üstelik atasına bu kadar işkence eden milletten olduğunu söyleyebilen insanlara yazıklar olsun.Ne acımasız milletmiş ya öldüreceksen bile adam gibi öldür ama yaptıkları yanlarına kar kalmaz Allah şehit edilen kardeşlerimizin mekanlarını Cennet etsin:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

zafer_36
04-20-2008, 11:47 AM
Amin kardeşim Allah hepsine ramet etsin ve yine Allah bu millete böyle acı göstermesin İnşaallah

gizildash
05-10-2008, 10:40 AM
selam kardes .seni tebrik edirem Xocali soygiriminin nasil bas verdigini tam bildigine göre.cok insanlarimiz ermeninin bizim gati düsman oldugunu bele bilmir.türkiye o zamanlar sehr ettdi ,yardim ede bilerdi .Nerde böyük MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ?Cikmiyacakmi bu böyük türk insaninin icinden birde ATATÜRK kimi insan?BU IS BELE YÜRÜTÜLEMEZ HERKES HERSEYI BILIR ,BIR GALIB IS GÖRÜLMESI ,BIZIM HÖKUMET ADAMLARINDA IS YOK ILK ÖNCE ONLARI ASAGI ENDIRMEK MECBURI SERTLERDEN BIRI.sagol

zahava
05-12-2008, 01:35 PM
selam kardes sen haklisin seni destekliyorum

cagatay_k
05-26-2008, 06:46 PM
bu ermenilerin cezası birgün verilecektir, azeri kardeşlerimizin, Türk kardeşlerimizin öcü alınacaktır... Allah cc rahmet eylesin şehitlerimize...

babacan_x
05-27-2008, 02:43 PM
Öncelikle sitenizin müdavimlerine selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum.
Sayın ATSIZ KAHRAMAN, Yukarıdaki yazınızı derin bir teessürle okudum.
Sessizliğin kabul anlamına da geldiğini düşününce, İnsanlığın bu dehşet tabosu karşısındaki suskunluğundan utanç duydum.

İğrenç..

Yüce mevlam ne melun yaratıklar yaratmış...
İnanın bunlarıda Ermeni bile olsalar analar mı doğurmuş diye kuşkuya kapıldım.
Düşünüyorumda, ben bir tarafım ama, tarafsızlık adına, ilim adına; bir sosyoloji bir psikoloji kürsüsü, bir akademik birim...

Bu garip yaratıklar hakkında bir teşhis, bir rapor yayınlamalıdır.
Sadece bu iki yaratık değil, Bunların tamamının tarihsel vâka kayıtlarını da masaya yatırarak bunların ne menem yaratıklar olduğunu insanlığa anlatabilir mi ?
Bunlara (Ermeni) Psikolojik , sosyolojik bir tanım yapabilir mi ?
Bunlardan başkaca Böylesine vahşi bir güruh ( -Millet Diyemiyorum-) yeryüzüne gelmiş, tarih sahnesinden geçmiş midir ?

Peki bunları ne ile yıkarlarsa yıkasınlar acaba temizlenmeleri mümkün mü ?
İğrenç...

--------------------------------------------------------
Karabağ Şehitlerine Allahtan Rahmet diliyorum.
Başta Azerbeycan ve Bütün Dünya Türklüğü olarak Başımız sağolsun..
--------------------------------------------------------

Not: Güzelim sitenizi küfür kelimeler (-Ermeni-) ile kirlettiğim için affınıza sığınırım..

MEHRI
05-29-2008, 09:06 PM
helal olsun atsiz kardes insallah gun gelir sizde onlarin ana bacilarini oyle yaparsiniz amin! neden siz diyiyorum cunki ben kizim yapamam diye dusunuyorumda o yuzden

MEHRI
05-29-2008, 09:10 PM
evet ama anliyamiyorum ben bir seyi neden turkler hayla onlari ulkelernde tutuyorlar artik turklerin adina camur atmadiglari yer kalmamis 1915 olaylarini kasd ede ede butun dunyayi ayaga kaldirmaya calisiyorlar.bizlerde bir misal var (sinek bir sey diyil ama gonul bulandirir) o misal aynan ermenilerin turklere karsi kustahligini anlatiyor.

xengel
06-01-2008, 08:00 AM
MEHRİ sen MEHRİ bölgesindenmisin?

uneshan
06-01-2008, 11:13 PM
bizler oradaki katliamları kulaktan dolma bilgilerle öğrendik bu bile bizim kanımızı dondurdu,Allah c.c buna maruz olanlara rahmet etsin geride kalanlara da sabırlar versin,ama herkes ektiğini biçecek,gün ola devran döne demişler bunlar onların yanına kar kalmayacak elbet...

Nasrallah
06-02-2008, 08:15 AM
Bizler ermeni katliamını bizzat yaşamış bir coğrafyanın çocuklarıyız. Biz de ermeni kelimesi, hunharlığın, çirkinliğin, kötülüğün, adiliğin ve çirkefliğin eş anlamlısı kadar iğrenç olarak algılanmaktadır. Bizde bir insana ermeni demek büyük bir kavga için yeterli bir neden olarak algılanmaktadır.
Evet, efendileri batılıların dürtüklemeleriyle, kışkırtmalarıyla uzun bir zamandır Müslüman Türklere karşı komitacılık ve ihanet hareketlerinin içerisinde olmuşlardır. Ermeniler arasında belki anılan kötülüklere karışmamış iyi insanlar olabilir. Zaten bizim bizlere saldırmayanlarla işimiz yok, bizim işimiz saldırgan olanlarla. Tıpkı, bizimle savaşmayan bize saldırmayan yuhudilerle işimiz olmadığı halde, saldırgan siyonist yahudilere nasıl düşman isek, ermenilerden de bizlere saldırmayanlarla bir meselemiz yok, bilakis saldırgan diasporacı zalim ermenilerle sorunlarımız vardır.
Azerbeycan Ermenistan savaşının sürdüğü 1992-1993 lü yıllarda Ermenistanda buğday kıtlığının başgösterdiği haberlere konu olmuştu. Savaş tüm hızıyla sürüyor, alçak ermeniler Azeri kardeşlerimize insanlık dışı zulümlerle işkence ediyorlardı. Bu arada, içimizdeki ermeni dostları tam da böyle bir zamanda ermenistana buğday v bu buğdaylar içerisine saklanmış silahların olduğu kamyonları tırları ermenistana gönderdiler. Hatta, ermeniler azeri kardeşlerdimizi katlediyor, siz tutmuş onlara buğday gönderiyorsunuz bu oluyor mu dedikleri zaman, malum zevat, yani bırakalım da açlıktan mı ölsünler diye çok ermeni yanlısı bir açıklama bile yapmıştı.
Eğer ülkelerimizi diasporacı ermeni, siyonist yahudi islam düşmanı mason ve benzerleri uşaklardan temizlemediğimiz müddetçe ermeniler çok daha karabağlarımızı işgalda eder zulümde eder işkence de ederler.

TÜRKBEG
06-06-2008, 04:10 PM
Azerbeycan Ermenistan savaşının sürdüğü 1992-1993 lü yıllarda Ermenistanda buğday kıtlığının başgösterdiği haberlere konu olmuştu. Savaş tüm hızıyla sürüyor, alçak ermeniler Azeri kardeşlerimize insanlık dışı zulümlerle işkence ediyorlardı. Bu arada, içimizdeki ermeni dostları tam da böyle bir zamanda ermenistana buğday v bu buğdaylar içerisine saklanmış silahların olduğu kamyonları tırları ermenistana gönderdiler. Hatta, ermeniler azeri kardeşlerdimizi katlediyor, siz tutmuş onlara buğday gönderiyorsunuz bu oluyor mu dedikleri zaman, malum zevat, yani bırakalım da açlıktan mı ölsünler diye çok ermeni yanlısı bir açıklama bile yapmıştı.
Eğer ülkelerimizi diasporacı ermeni, siyonist yahudi islam düşmanı mason ve benzerleri uşaklardan temizlemediğimiz müddetçe ermeniler çok daha karabağlarımızı işgalda eder zulümde eder işkence de ederler.

Kardeş güzelde ben yazılarına şöyle bir baktım ama her şeyde Türkiye'ye eleştiri yağdıran noktalar var.Doğru yazmışsınız.Ama 1993 yılında o buğdaylar Tren garında tekrar indirildi.Bilginiz olsunÜlkü ocaklarının organizasyonu veErzurum halkının cesaretiyle buğdaylar trenden indirldi.Başkda gönderildiyse bilemem..Ama dediğniz gibi Türkiyede o kadar Ermeni dostu varki .Git gidede artıyor.Ergenekondan içerde yatanlara bir bakın hemen hepsi Ermeniler karşı Türkiyede mücadele eden şahıslar.Ermeni katliamı diye birşey yok deme cesaretini gösterebilen insanlar.Adamların ne i,çin içerde yattıklarına dair bir iddianame bile hazırlayamaıyorlar.Vesselam.Bizler birbirimizi yerken adamlar Türkiyeyi Türk milletine dar ediyorlar.

xengel
06-07-2008, 08:34 AM
Bahsettiğiniz bu katliamlarda ermeniler kadar o zamanın Azerbaycan yöneticilerinin de parmağı var.Kimdir bunlar derseniz..

Savunma Bakanı Sefer Abiyev
Eski Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev
........
.......
.......
......
.......
......
......
.......
........
........
.......
.......

Olaylari anlamak için sadece kameraman Çingiz Mustafayevin yaşadiklarini incelemeniz yetiyor.Ortada ne dolaplar dondugunu,bazı olaylarin nasil ermeniler tarafindan yapilmis gibi gösterildigini daha iyi anlayacaksiniz.