PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Nisan...

alpankara
04-02-2008, 06:56 PM
Takvim yaprakları düşerken sırasıyla,saniyeler dakikalara; dakikalar saatlere dönüşürken bir biri ardına...O kör olası dört köşe televizyonlar sizin adınızı anons ediyordu.Adı kara kendi kara bu şehirde.İlk duyduğumuzda inanmamaktı tek sermayemiz...Öyle ya.Siz bizim herşeyimizdiniz.Ne zaman ülke dara girse...Babam derdi korkmayın o var başkentte.Herşey onun kontrolunda yürüyordur.Hep yüreklerimiz böyle avundu.Böyle avuttuk kendimizi.Bayındır Hastanesine adım adım yaklaşırken içimden 'ALLAHım yalan olsun..yalan olsun' diye kimbilir kaçkere sayıkladım kendimce...Yoldaki gönüldaşlarımın gözlerinde yaş vardı.Hepsinin gözünde yaş.Hepside babam ve benim gibiydi yani...Sana öyle ihtiyacımız varki..Ve öyle özledik ki seni BAŞBUĞUM...ALLAH yattığın yeri CENNET bahçesi kılsın...Alp

medo
04-04-2008, 12:08 PM
Başbuğum mekanın cennet olsun yaşadığın süre boyunca ülke çıkarları için adeta kendinden vazgeçtin,toprağın bol olsun...

VATAN SEVER
04-04-2008, 09:32 PM
Tanrı, Türk Milleti'nin mutluluğu için çaba sarf eden Alparslan Türkeş'in ruhunu şad etsin. Amin.

aslan3617
04-06-2008, 09:43 PM
Selamünaleyküm Değerli ülkücü Kardeşlerim 4 Nisan 2008 Cuma Günü Değerli Başbuğumuz Alparslan Türkeşin Vefatının 11. Yılını Dualarla Mezarı Başında Andık.yaşadığımız Zamana Baktığımızda Başbuğumuzun Eksikliği Artarak Hissedilmeye Devam Ediyor.ve Bundan Dolayı Bizler ülkücü Türk Gençliği Olarak Onun Bize Bırakmış Olduğu Mirasa Eskiye Nazaran Daha çok Sahip çıkmamız Gerektiğini Düşünüyorum.çünkü Türk Milletinin Tekrardan Birlik,dirlik Ve Müreffeh Halinde Yaşaması Bizim Gibi Inanmış Insanlar Ordusunun Mücadelesi Ile Olacağını Düşünüyorum.bundan Dolayı Mirasa Sahip çıkalım Ve Neysek öyle Yaşayalım.başbuğumuza Allahtan Rahmet Diliyorum,ruhu şad Olsun.yüce Rabbim Türkü Korusun Ve Yüceltsin...

aslan3617
04-07-2008, 11:44 PM
Takvim yaprakları düşerken sırasıyla,saniyeler dakikalara; dakikalar saatlere dönüşürken bir biri ardına...O kör olası dört köşe televizyonlar sizin adınızı anons ediyordu.Adı kara kendi kara bu şehirde.İlk duyduğumuzda inanmamaktı tek sermayemiz...Öyle ya.Siz bizim herşeyimizdiniz.Ne zaman ülke dara girse...Babam derdi korkmayın o var başkentte.Herşey onun kontrolunda yürüyordur.Hep yüreklerimiz böyle avundu.Böyle avuttuk kendimizi.Bayındır Hastanesine adım adım yaklaşırken içimden 'ALLAHım yalan olsun..yalan olsun' diye kimbilir kaçkere sayıkladım kendimce...Yoldaki gönüldaşlarımın gözlerinde yaş vardı.Hepsinin gözünde yaş.Hepside babam ve benim gibiydi yani...Sana öyle ihtiyacımız varki..Ve öyle özledik ki seni BAŞBUĞUM...ALLAH yattığın yeri CENNET bahçesi kılsın...Alp

degerlı gonuldasım bu yazıyı okuyupta aglamayan gozlere sasarım o kara gun aklıma geldıkce basbugumuza olan buyuk ozlem hatırlandıkca varsın durmasın gozyasları VARLIGIMIZ TÜRK VARLIGINA ARMAGAN OLSUN...

ebru60
04-09-2008, 11:45 AM
Başbugumun mekanı cennet ruhu şad olsun cuma gunu besevlerde basbugumun mezarına gıttım dava arkadaslarım cok guzeldı ortam butun ulkudaslar ordaydı bızı kımse yıkamaz bunu daha ıyı anladımm ve lutfen bızı provakasyonlarına alet etmelerıne ızın vermeyelım allah yar ve yardımcınız olsun hepınızın

Burukay
04-09-2008, 11:48 AM
acı bir kayıp anısı bile acı derin yara ve iz bırakan bir isim anlatmakla bitmez...:S

zafer_36
04-09-2008, 12:47 PM
Allah rahmet etsin yeri cenneti mekan olsun inşaallah;Yeri hiç bir zaman dolmayacak büyük bir liderdi yokluğunda yeri hep belli idi, anlaşılan bundan sonrada belli olacak.

akyumakli ferhat
04-16-2008, 03:41 PM
11 sene oldu basbugum keske seninle beraber yasasaydim basbugum keske senin yolunda gidebilsek basbugum 1980 döneminde olsaydim basbugum ve keske herkes senin gibi olsaydi BASBUGUM ALPARSLAN TÜRKEŞ

Feza
04-16-2008, 05:13 PM
11 sene oldu basbugum keske seninle beraber yasasaydim basbugum keske senin yolunda gidebilsek basbugum 1980 döneminde olsaydim basbugum ve keske herkes senin gibi olsaydi BASBUGUM ALPARSLAN TÜRKEŞ

Gereksiz yere ve konu ile alakası olmayacak polemikler yaratmayım diyorum ama bu bardağı taşıran son damla oldu artık. Ya bir insan bu kadar mı özensiz, dikkatsiz ve umursamaz bir dille yazılar yazar? Şu yukarıdaki yazıya bakar mısınız? Bir tane dahi noktalama işareti yok! Virgülü geçtim nokta dahi yok. Pes yani!! Pes!! Sonra da kalkıp özledik seni basbugum (başbuğum değil dikkat buyurun) türünden milliyetçiyim imajı veren timsah gözyaşları döktüğü her halinden belli abuk sabuk şeyler yazma cesareti gösteriyorsun. Yahu Başbuğ (basbug değil) seni tanıma fırsatına sahip olsaydı kahrından ölürdü be:) ve hatta "ne mozayiği ulan" sözünü " ne basbugu ulan " diye yeniden söyleme ihtiyacı bile duyabilirdi:)

alpankara
04-16-2008, 06:42 PM
Yönetici Notu: Mesajınız hakaret içerdiğinden silinmiştir.

akyumakli ferhat
04-16-2008, 06:58 PM
Gereksiz yere ve konu ile alakası olmayacak polemikler yaratmayım diyorum ama bu bardağı taşıran son damla oldu artık. Ya bir insan bu kadar mı özensiz, dikkatsiz ve umursamaz bir dille yazılar yazar? Şu yukarıdaki yazıya bakar mısınız? Bir tane dahi noktalama işareti yok! Virgülü geçtim nokta dahi yok. Pes yani!! Pes!! Sonra da kalkıp özledik seni basbugum (başbuğum değil dikkat buyurun) türünden milliyetçiyim imajı veren timsah gözyaşları döktüğü her halinden belli abuk sabuk şeyler yazma cesareti gösteriyorsun. Yahu Başbuğ (basbug değil) seni tanıma fırsatına sahip olsaydı kahrından ölürdü be:) ve hatta "ne mozayiği ulan" sözünü " ne basbugu ulan " diye yeniden söyleme ihtiyacı bile duyabilirdi:)

noktalamaya isaretimi ben kullanmadim o ne acaba ben sadece bildiklerimi yazdim ve bunlari bilirim sen ordan gevzek gevzek konusma bana konuyu saptıra sadece konu hakkında konus

azer86
04-16-2008, 08:27 PM
s.a.b.t.
Evet alpankara kendi yazdıklarınla aslında kendini çürütmüşsün.Özgür ortamsa feza da duygularını özgürce paylaştı ..Sorun ne peki? Ayrıca haklı değil mi? ülkücülükten dem vururken hoşlanmadığınız gerçekler sizi hiddete düşürüp bir bayan kardeşine ne kadar terbiyesizce bir üslüp takınmışsınız? Ya lütfetmişsin nokta bikrakmışsın , yazsaydın direkt onun ne anlama geldigini anlamayanlar anlardi hic degilse.

alpankara
04-16-2008, 08:33 PM

azer86
04-16-2008, 08:55 PM
........
:)))))

alpankara
04-16-2008, 09:17 PM

piLenKen
04-16-2008, 10:14 PM
Konu içerisinde lütfen birbirimize saygılı olmamız gerektiğini unutmadan yazalım.

aslan3617
04-16-2008, 10:22 PM
bu konuda bıle tartısma cıktı ya helal be

alpankara
04-16-2008, 11:08 PM
Ölüm bize ne uzak...
Bize ne yakın ölüm...
Ölümsüzlüğü tattık
Bize ne yapsın ölüm...

Cevab verecek yürek..
Adam gibi adamda olsa gerek..
Davamızı ve o davanın içinde olan kardaşlarımı ben ölümüne sevmişim...Yerim belli...Mekanım belli.Ve ben hiç kimsenin koltuk altına ömrümce sığınmadım...Alp

aslan3617
04-16-2008, 11:38 PM

feza gereksız yere konusmayayım dıyorsun ama cok gereksız ve luzumsuz bır sekılde elestırı yapmıssın onemlı olan gonulden gecenlerdır elestırını baska bır konu altında guzel yazalım dıye soyleseydın daha uygun olurdu durup dururken ortamı germe ayrıca yaptıgı elestırıyı okudumda sen sevgını ve ozlemını noktalama ısaretlerıyle gostermeye devam et ayrıca basbug hayatta olsaydı ''ne basbugu ulan'' dıye bır soz etmezdı o herzaman gonuldaslarını bagrına basmıstır tanımadıgın bılmedıgın sahsıyetler hakkında da gereksız konusma.
alpankara kardesım sende agresıf davranıp agzını bozmasaydın daha guzel olurdu bır ulkucuye yakısmaz dogal olarak sert bır sekılde elestırılırsın
Durmak yok yola devam....

akyumakli ferhat
04-17-2008, 08:47 AM
ülkücüdür büyükdür küfretmez asar keser affetmez biz bunu ögredik basbugumuza laf dedirtmeyiz alpankara kardesimde biraz dikkatli olalim lütfen bizim amacimiz ülkücülügü eskisi gibi yapmak ölene kadar ülkücü olmak ve o ugurda ölmekdir. unutmayin basbugumuzun dedigi gibi ben ülkücü degilimdir sadece ülkücü adayi oluyorum der ve herkes ülkücü adayidir ülkücülük bu ideoloji ugruna ölen kisilerdir

akyumakli ferhat
04-17-2008, 08:57 AM
ne basbugu ulan
diyorsunuz degilmi feza size sunu diyeyim sizin gecdiginiz yollari biz dedelerimizden nenelerimizden duyduk belkide sen gülüp gecerken biz büyüklerimize söz vermisdik bu ülke gülmeden biz gülmeyecegiz diye ben noktayi virgülü unutsam bile bukadar sehitlerin koydugu nokta doldurur bak feza ulan lafi cok agir oluyor keske keske o firsat bende olsaydi da görseydin basbugum bu yaziyi okusaydi da ah nerde (.) bu nokta sehitlerimiz icin (.)bu nokta basbugum icin(,)buda serefsizce yasayan serefsizler icin yetermi al sana noktayla virgül bir sürü noktalama isareti var onlarida kullanirim ama serefsizler cok oldugu icin kullanmiyorum

aslan3617
04-17-2008, 12:01 PM
ne basbugu ulan
diyorsunuz degilmi feza size sunu diyeyim sizin gecdiginiz yollari biz dedelerimizden nenelerimizden duyduk belkide sen gülüp gecerken biz büyüklerimize söz vermisdik bu ülke gülmeden biz gülmeyecegiz diye ben noktayi virgülü unutsam bile bukadar sehitlerin koydugu nokta doldurur bak feza ulan lafi cok agir oluyor keske keske o firsat bende olsaydi da görseydin basbugum bu yaziyi okusaydi da ah nerde (.) bu nokta sehitlerimiz icin (.)bu nokta basbugum icin(,)buda serefsizce yasayan serefsizler icin yetermi al sana noktayla virgül bir sürü noktalama isareti var onlarida kullanirim ama serefsizler cok oldugu icin kullanmiyorum

ferhat agzına saglık

piLenKen
04-17-2008, 12:19 PM
Konu kapatıldı