Orijinalini görmek için tıklayınız : dilin melmele soyler
musabeyli
03-26-2008, 09:43 AM
[Only Registered Users Can See Links]
cok eski ve guzel bi şarkı iyi dinlemeler
zafer_36
03-26-2008, 10:08 AM
Teşekkürler güzel mahnı sword_of_hell adlı arkadaşta bu mahnıyı arıyordu
musabeyli
03-26-2008, 11:37 AM
Teşekkürler güzel mahnı sword_of_hell adlı arkadaşta bu mahnıyı arıyordu
onun isteginide tesadufen okudum konu actıgı yere ekledim yanlıs sayfada istek yapmış.
zafer_36
03-26-2008, 12:08 PM
Nasibenin yorumu daha güzelmiş eline sağlık
nehir
03-27-2008, 05:46 PM
şarkı için teşekkürler ama şarkının adı dilin melmeler söyler degil teki mene sevirem de ağadadash ağayev de söylüyor bunu bir de ondan dinleyin bence [Only Registered Users Can See Links] he bir de o dilim neğmeler söyler olucak:)
gulden
03-27-2008, 05:49 PM
Bu şarkı benim severek dinlediğim şarkılardan biri. Çok sağol emeğin için, fakat seste bir anormallik var. Elektronik gitarın sesi çok net ama sanatçının sesi çok az ve gürültülü. Ses ayarlarımla da oynadım düzeltemedim. Bu neden acaba?
musabeyli
03-28-2008, 04:38 AM
Bu şarkı benim severek dinlediğim şarkılardan biri. Çok sağol emeğin için, fakat seste bir anormallik var. Elektronik gitarın sesi çok net ama sanatçının sesi çok az ve gürültülü. Ses ayarlarımla da oynadım düzeltemedim. Bu neden acaba?
Bu şarkı bende cok eskiden beri var ama teyp kasetinde kayıtlıydı artık kaseti dinleye dinleye bu hale gelmiş kasetten cd'ye aktarılmış ancak bu kadar oldu başka duzelmiyor... selamlar
musabeyli
03-28-2008, 04:43 AM
şarkı için teşekkürler ama şarkının adı dilin melmeler söyler degil teki mene sevirem de ağadadash ağayev de söylüyor bunu bir de ondan dinleyin bence [Only Registered Users Can See Links] he bir de o dilim neğmeler söyler olucak:)
Ağa dadaşın yorumuda cok guzelmiş teşekkurler...
cavan
04-13-2008, 11:59 AM
musa beyli gardaşım bu mahnı mende azad han diye bildiğim bir sanatçıdan komple teyip kaseti var hatta gadir allah budur senden dileğim 60 min oğlum gızım olaydı diye bir de seygah var içinde ses benziyor müzik benziyor ama yorum farklı kople kaseti varmı sende nesibe nin
musabeyli
04-13-2008, 12:18 PM
musa beyli gardaşım bu mahnı mende azad han diye bildiğim bir sanatçıdan komple teyip kaseti var hatta gadir allah budur senden dileğim 60 min oğlum gızım olaydı diye bir de seygah var içinde ses benziyor müzik benziyor ama yorum farklı kople kaseti varmı sende nesibe nin
Kardeş nesibenin başka guzel şarkılarıda var bende kasetlerde fakat ben şu an afganistandayım 4 ayda bir kars'a gidip geliyorum bi dahaki iznimde inşallah senin bu isteğini yerine getiririm..selamlar.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.