PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Digiturk MaçLarını İzLeMek+AçıkLama+Resım

KURT04
02-06-2008, 04:32 AM
Yöntem 1

Türkiye Ligini izleyebilmek için Sopcast Adlı programı yükleyerek.Mozilla veya İe Adres çubuğuna: sop://broker1.sopcast.com:3912/37268 yazalım. Sopcast Açılacaktır ve maç yayına girecektir.Bu yöntem Channel-37268'i Açmaktadır.Bu channel Bütün TurkisH Super League MaçLarını Vermektedir..!!Bu yöntem Tv ants programı içinde Geçerlidir.Unutmadan Arkadaşlar Channel 37268 sadece maç saatlerinde onlinedir.Geriye kalan saatlerde offlinedir.Maç olmadığı zaman denerseniz açılmaz.

Yöntem 2:

Bilgisayarınıza Tvu playeri Kurun.Sports sekmesine TıkLayın.En alta inerek Digiturk Tv veya Dubai Devesi kanalını BuLunuz.Çift tıklama İLe Maç Yayında.Bu Yöntem Ara sıra Çalışmamaktadır.

Yöntem 3:

Her TürLü Maçları(D spor,Uefa,Champions League,Avrupa LigLeri vs.) İzleyebilmek için Bu yöntemi kullanalım.

1.Türk Telekom Bu sitelere girişi Engellemiştir.Biz Bu sitelere Ancak Dns değiştirerek girebiliriz.

Dns Değiştirme:

Başlat >> Ayarlar >> Ağ Bağlantıları >> Yerel Ağ Bağlantısı (sağ tıklayın >> Özellikler' i seçin)
Listeden "Internet İletişim Kuralları (TCP/IP) i seçip, Özellikler i tıklayın,
Açılan pencerede, En altta bulunan seçeneği tıklayıp

Yeğlenen DNS Sunucusuna: 4 . 2 . 2 . 1
Diğer DNS sunucusuna : 4 . 2 . 2 . 2

Yapamayan ArkadaşLAr için ResimLi AnLAtım:

[Only Registered Users Can See Links]

2.Artık Dns mizi ayarladığımıza Göre Rahat Rahat Linkimize Girebiliriz.

Bizi Buna Benzer Bi ekran Karşılar:

4.Biz Burdan izleyeceğimiz Maçı seçeriz."Play"e Tıklarız

Resimdeki İşLemLeri Uyguladığımızda İşLemler Tamamdır.Bu Yöntemleri Düzgün uyguLadğınız Takdirde HEr TürLü Maçı İzlersiniz.

Anlatımda Geçen Programları(Tvu player,Sopcast,Tv ants) indirmek için Aşağıya Tıkla:

[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

rar pass:[Only Registered Users Can See Links]

ArkadaşLar MaçLarı izledikten sonra dnsyi eski ayarlara döndürdüğünüz taktirde hiçbir yasal sorun olmaz..!!

Beğendiğimiz PayLaşımLarda Teşekkür Butonuna TıkLayaLım ...!!!

karatay
03-24-2008, 08:00 AM
Bu hafta denedim ama beceremedim galiba kesin çalışıyormu bu yöntem

the_lemming
04-16-2008, 07:37 PM
Bu hafta denedim ama beceremedim galiba kesin çalışıyormu bu yöntem
Bu yöntem Sna uydusunu açan adamın insifiyatifine bağlı. Adam sana maçı izletmek isterse oLur istemezsse oLmaz :D