PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : karne saçma mı?

igdirliyem
01-25-2008, 11:27 AM
karne sizce saçma deil mi bence çokm saçma ya ne gerek var be neymiş efendim 70 ve üzeri tşkr. 85ve üzeri takdir hadi be ne işimize yarıyacak evde tmm 10 tane takdirim var ama bi işe yaradıkları da yok bana karne günü para getiriyolar okadar başka hiç bi işe yaramıyolar.

kiira
01-25-2008, 01:17 PM
karne sizce saçma deil mi bence çokm saçma ya ne gerek var be neymiş efendim 70 ve üzeri tşkr. 85ve üzeri takdir hadi be ne işimize yarıyacak evde tmm 10 tane takdirim var ama bi işe yaradıkları da yok bana karne günü para getiriyolar okadar başka hiç bi işe yaramıyolar.

çok güzel söyledin,katılıyorum :)

CEYLAN 076
01-25-2008, 01:36 PM
Vallah ey deyıpsen kardes mencede cok sacma .Menım de pek fazla olmasada takdırım var ama hec bı işe yaramır :). Okadar takdır getırp acık ta kalanı gorduk ama allaha sukur bı mesleyım var gercı mesleyımın daha basındayım hayırlısı bakalım .Yani sene katılıram kardeş

elçinn_96
01-25-2008, 02:29 PM
Bence saçma değil taktir ve teşekkür binevi bir ödül.

igdirim
01-25-2008, 02:50 PM
Bence saçma değil taktir ve teşekkür binevi bir ödül.

ewet öylede yanii benim bi sürü takdirim var ilköğretimden ama bi işe yaramıyor lisede bana yararı olmuyo....sadece karneler gününde ben takdir aldım bakın diyebiliyosun o kadar...yani sadece o günlük bişey.. die düşünüyorumm...

HeaveN
01-25-2008, 03:23 PM
ewet öylede yanii benim bi sürü takdirim var ilköğretimden ama bi işe yaramıyor lisede bana yararı olmuyo....sadece karneler gününde ben takdir aldım bakın diyebiliyosun o kadar...yani sadece o günlük bişey.. die düşünüyorumm...

Ok. Milli eğitimle görüşeyim takdir belgelerinizi artık süpermarketlerde indirim kartı diye kullanın :cool:

igdirim
01-25-2008, 04:05 PM
Ok. Milli eğitimle görüşeyim takdir belgelerinizi artık süpermarketlerde indirim kartı diye kullanın :cool:

iyi olurdu valla bari bi işe yarardı :)

igdirliyem
01-26-2008, 09:29 AM
elçin_96 sanırım sen çok zekisin veya HeaveN kardeşimizin dediği gibi takdir veya teşekkürlerini markette kredi kartı niyetine kullanıyon demi.bide sanırım sen daha ortaöğretimdesin bizde ortaöğretimde senin gibiydik büyüyünce seni de görücez bize hak vereceksindir eminim.

EgoisT
01-26-2008, 11:43 AM
Konuyu açan şahıs cok zeki oldugunu söylemişlermiydi daha önce ?

Bunları Milli Egitim Bakanımıza Söylesen ? Burda Bir Faydası Olmuyor Yanılmıyorsam ?

Atış Serbest de Bu Kadar Aşırı Serbest Olmasın da ;)

dinceraygun
01-26-2008, 12:20 PM
Konuyu açan şahıs cok zeki oldugunu söylemişlermiydi daha önce ?

Bunları Milli Egitim Bakanımıza Söylesen ? Burda Bir Faydası Olmuyor Yanılmıyorsam ?

Atış Serbest de Bu Kadar Aşırı Serbest Olmasın da ;)

Burası Forumdu değil mi?

igdirliyem
01-26-2008, 01:32 PM
egoistin bana karşı bi kıçıklığı varda ben ne yazsam bana karşı muhalefet rolü oynuyacak yoksa garibimin canı sıkılır saolun beni koruduğunuz için ama siz bırakın o kendi çapında eğlensin.