PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube Yasaklandı Ama Girmek Isteyen Içeriye Girsin ! :d

the_lemming
01-24-2008, 06:11 AM
s.a

A®kadaşLa® biLdiğiNiz gibi youtube mahkeme kararıyla engeLLenDi ! Ama biz Türkler EngeL tanımıyo®uz. Youtubeye girmek isteyenLer bu adrese TıkLasıN !!

Youtubeye girmek için Tıkla [ by Lemming ] ([Only Registered Users Can See Links])
selametLe

elçinn_96
01-25-2008, 09:33 AM
Eğer bir şey mahkeme kararı ile yasaklanıyorsa kesinlikle haklı bir tarafı vardır.Bu yüzden yasakları çiğnemememiz gerekiyor. Ben, o Atamızı maymuna benzeten video kaldırılırsa ve mahkeme kararıyla tekrar insanlara sunulursa o zaman siteye gönül rahatlığıyla girmeyi tercih ederim.

SesELemee
05-08-2008, 11:16 AM
kardeş diyorsunda ben bu konuyu açmısım diye senin ki alıntıdan başka bir sey değilki. bu proxy sitesi seninmi hayır sen sadece link veriyorsun ben ne yapıyorum kısacası herşeyi anlatıyorum vede ben hiç kimselere baglı olarak alıntı yapmam. sana alıntı yapmada başarılar dilerim nice alıntılara:D

the_lemming
05-08-2008, 02:49 PM
kardeş diyorsunda ben bu konuyu açmısım diye senin ki alıntıdan başka bir sey değilki. bu proxy sitesi seninmi hayır sen sadece link veriyorsun ben ne yapıyorum kısacası herşeyi anlatıyorum vede ben hiç kimselere baglı olarak alıntı yapmam. sana alıntı yapmada başarılar dilerim nice alıntılara:D

pff :D Site benim olmayabiLir.Araştır bakalım bu siteyi bulabilikcemisin ?? yada alıntı oLduğunu kanıtlarsan sevinirim :) konuşmayla oLmaz İCraat gerek :D