PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Azeri Sarkicilar Pop star Alaturkada

azeristar
01-22-2008, 07:38 AM
Ben cok mutlu oldumki,azeri genc yeteneklerde orada ya sizler??

HeaveN
01-22-2008, 07:40 AM
Moda oldu zaten azeristarlar :D

Dr_Sebnem
01-24-2008, 03:20 PM
Ben cok mutlu oldumki,azeri genc yeteneklerde orada ya sizler??

Men de çox mutlu olmuşdum önce azerileri Popstar Alaturka da görmekden. Amma Armağan kimi ermeni birinin jüri olduğu yerde azeri yarışmacıların olmağına da çox üzüldüm. Ülviyye adlı yarışmacının sesi orda bir çox seslerden gözeldir. Amma Armağan kimisi soysuzluğunu, azerileri sevmediyini belli ederek sehnede Ülviyyenin sesine qiymet vermek yerine, kilolarına takılırdı. Mende o qızın ona gerekdiyi kimi cavab vermemesine sinirlendim.
Bundan başqa oraya "20 yanvar"ı soruşduqlarında cavab vere bilmeyecek birilerinin getdiklerine sinirlendim.
"20 yanvar" günü çıxıb şarkı söyledikleri için azeri xalqından üzr istememelerine sinirlendim.
Oraya gönderilecek daha vetenperver ruhlu, daha özünü, milletini müdafie ede bilecek, vetenini, azeriliyini qürurla temsil ede bilecek, daha bilgili olan başqaları yox idi mi göresen?

ceyda deniz
01-27-2008, 12:04 AM
armağan ermenimiymiş ben hiç biyerde duymamıştım bunu ama zaten hiç sevmezdim
kendisini siz nerden duydunuz bu gerçekmi bu bide bu azeri şarkıcılar azerbaycan vatandaşımı yoksa türkiyedeki azerilerdenmi ben bugün duydumda bu haberi popstarı izlemiyorumda artık bülent ersoyu görmeye tahammül edemiyordum bide armağan gıcığı var tabi bide ermeni olduğunu duydumya iyice uyuz oldum ona

HeaveN
01-27-2008, 08:26 AM
Armağan Çağlayan, 8 Nisan 1966, Hereke doğumlu televizyon yapımcısı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezundur. Beş sene İzmit'te avukatlık yapmış, sonradan Medyapım'ın kurucu kadrosunda yer almıştır. Sonrasında bu şirketten genel müdür yardımcılığına kadar yükselen Çağlayan, Şubat 2006'da Medyapım'dan istifa etmiştir. Şu ana kadar Popstar programının birçok değişik versiyonunda jüri üyeliği yapmıştır. Halihazırda da Popstar Alaturka'da jüri üyeliği yapmaktadır.
Ermeni lafı sadece benzetmedir...

ceyda deniz
01-28-2008, 12:53 PM
çok sağol HeaveN bende diyodum ben nasıl duymadım ermeniyse diye

teksebir
01-28-2008, 04:30 PM
Armagan ermeni deyilse de,ermeni kibi bir sheydir!

AZZAR KAFİYECİ
02-07-2008, 05:21 PM
Zaten Azerilere bi gıcığı olduğunu herkes görür.Çünkü bunu Gökhan yarışmadayken bi kez daha göstermiş oldu..Her zaman kendini birilerine sevdirmedi(gıcık)...Ermeni olup olup ama ne diye ona buna diş geçirmeye çalışır ki...anlamıram bi türlü...

Kelenter
02-10-2008, 09:52 PM
Neyimize lazimdi kim ermenidi kim fashist...Bizim ifachilar chalishsin oz gyozel ifalariynan chixishlariynan tamashachilarin regbetini sevgisini gazansin.Dinleyiji giymet verejek her deyilen soze.
Sizlerde chalishin bizim ishtirakchilari destekleyin.1 nefer ermeni ne gelet eliye biler axi.
Ugurlar..

iybce3
02-11-2008, 02:57 PM
Bizim Azerbaycanlilarin Türkiyede bir pop yarışmasına katılması bence çok güzel. Ben takip etmiyorum açıkçası. Ama Azerbaycan ile Türkiye arasında kültürel yakınlaşmaları destekliyorum. Ama unutmayın türk halkları yalnızca Azeriler ve Türkiyeliler degil. Ben düşünüyorum ki, neden Eurovision gibi bir şarkı yarışması türk halklarını temsil eden sanatçılar arasında düzenlenmesin? Yalnızca müzik alanında degil, bu sporda da ola bilir, bilgi yarışması da ola bilir. Mesela "Turan kupası futbol turnuvası" güzel degilmi? :)

ahmetsolgun
02-22-2008, 09:02 PM
Kardaşlar, Azarbaycan'dan gelen yarışmacılar burada çok seviliyor.
Armağan Ermeni değildir
Azerbaycan Türkleri'ne de bir düşmanlığı yoktur.
Armağanın tiyneti böyledir. Gıcık bir adamdır
Jüride "gıcık" rolünü oynamak ona düşüyor.
Lütfen üstünüze alınmayın.

ahmetsolgun
02-22-2008, 09:03 PM
Söylemeyi unuttum, Armağan Türkiye'den katılan Türk sanatçılara da her dönem aynı tavrı yapar. Azerbaycan Türkleri'ne yönelik birşey değildir bu.

Psixoloq_BDU
04-03-2008, 12:34 PM
Aygunun sesi cox gozeldir.men isterdim ki finala Aygun ve Ihsan qalsin.Cunki her ikisi daha profesional ifa edir.Aygune ses verin.
114 yaz 9065-e gonder.(175 kontur)
Turkiyede de Aygunu destekleyenler var,onlara da minnetdarligimi bildirirem.Hemcinin burda gozel sozlere gore hamiya minnetdaram.