PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kerbela MEZALİMİ

zeynebemmen
01-21-2008, 08:44 PM
Hüseyin canın kanı döküldü yere,yetiş ya Muhammed;can Hüseyin susuzdu!!!balaları koşuştu dört bir yana Zeyneb nası dayansın bunca acıya,Hüseyin deyirdi ağlıya ağlıya!!! Alieskerim gundahda can verdi,Abbasımın kolları kesildi,Rugayye 'baba mende seninle gelim savaşım deyirdi' Hüseyinim susuz galdı kerbelada yetiş ya Efendim ya Muhammed sensin gönlümüze medet,nasıl kıyarlar peygamberim senindir bu ehlibeyt,ciğerim yandı efendim torununa soyuna yaptılar nice eziyet!!!!
KERBELA ÖYLE BİR KATLİAMDIR Kİ EŞİ BENZERİ YOKTUR! ŞEHİTLERİN EFENDİSİ HZ HÜSEYİN GİBİ OLMALIYIZ!!! O SIRF MASUMLAR İÇİN NELER ÇEKTİ!!! MUHAMMED(sav) İN EHİLBEYTİNE YAPILAN EZİYETE BENZEMESE DE GÜNÜMÜZDE O KADAR MAZLUM,NE ZULÜMLER ÇEKEN MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZ VAR Kİ!!! BU GÜN HER BİRİMİZ ŞEHİTLERİN EFENDİSİ HÜSEYİNİZ!!!BU ZULÜME BOYUN EĞMEMELİYİZ!!! EĞER MÜSLÜMANSAK BUNU GEREKİRSE KANIMIZLA GÖSTERMELİYİZ!!!

volkan yılmaz
02-19-2008, 04:22 PM
bende azeriyim istanbulda yazdıklarını okurken gercekden cok duygulandım

namaz
03-10-2008, 05:42 PM
Biz Türküz .Islamiyet icerisinde`ki vuku bulmus iktidar savaslarini yirmi birinci asra lütfen tasimayalim.Cagimiza uygun islamiyeti yasamaya calisalim derim.
Saygilarimla..

AZDER
03-12-2008, 02:01 PM
aliaskerimin boş beşiğine kurban olam men ...

Bilal
03-28-2008, 09:47 PM
Merhaba (Kerbela Ağıdı)

Kerbela’yı yalınayak yürüdüm
Sana geldim can Hüseyin merhaba
Su içmedim yudum yudum kurudum

Ben düşmüşüm erenlerin derdine
Canım kurban Kerbela’nın merdine
Gözlerimle su getirdim yurduna

Ferman Baba yalvarıyor Allaha
Giden canlar geri gelmez bir daha
Ben bilirim suçun yoktu vallaha

Ozan Frman Baba

[Only Registered Users Can See Links]

Sitesinden alıntıdır..

azerigüzeli
03-29-2008, 08:09 AM
paylaşımın için sagol

erenginr
04-11-2008, 12:50 PM
meraba yazınız çok güzel

ea_mrv
04-11-2008, 12:56 PM
sağol paylaşım için Kerbela olayı olmasaydı keşke :(

tuzluca
04-11-2008, 05:52 PM
teşekkürler

Azerbaycan Igidi
04-11-2008, 08:43 PM
Men başa düşmürem bu islamçıların yıgımıdı yoxsa Türkçülerin toplantısı? Men otag yoneticisnden xahiş edirem ki, bu movzunu silsin ve burda yazi yazanlar baresinde ciddi tedbir gorulsun. Ali ve diger kerbala şehidleri Turkler ve Turkçuluk üçün deyil arab pislikleri, barbarlari üçün şehid olmuşlar. Biz Türkçüyüz ve ancaq Türklürin igidlikleri barede danişmaliyiq.