PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bazı Türkçü Sitelere Niçin En çok Giriş Diyarbakırdan Yapılıyor?

hasretköprüsü
01-18-2008, 01:38 PM
BAZI TÜRKÇÜ SİTELERE NİÇİN EN ÇOK GİRİŞ DİYARBAKIRDAN YAPILIYOR?
Tartışalım...

*** VEDRE© ***
01-18-2008, 07:13 PM
BAZI TÜRKÇÜ SİTELERE NİÇİN EN ÇOK GİRİŞ DİYARBAKIRDAN YAPILIYOR?
Tartışalım...

Bu kanıya nerden vardın kardeş yada bir kaynak gösterirsen ona göre fikirlerimizi sana sunarız ;)

igdirim
01-20-2008, 10:15 AM
Bu kanıya nerden vardın kardeş yada bir kaynak gösterirsen ona göre fikirlerimizi sana sunarız ;)

evet bencede aynen katılıyorumm

drigdir
01-20-2008, 03:02 PM
Kendilerine edilen küfürleri, kendilerinin ne kadar pis olduklarını görmek için giriyorlardır.Ama Türkçü sitelerde barınamazlar....

hasretköprüsü
01-20-2008, 08:34 PM
atsızcılar,hunturk,ttbd gibi sitelerin site sayaşlarına girilerek tespit edilmiş gerçeklerdir.ve bu tip siteler en rahat barındıkları yerlerdir.en çok kullandıkları isim ırkçı !!!

Başköylü
01-22-2008, 08:32 AM
:)

hasretköprüsü, sen birşeyler sayıklıyorsun ama anlayabilmiş değilim :)

bize bir kaynak göster, hangi siteye hangi şehirden girildiğini nereden biliyorsun???

"ırkçı" diye Türkçü sitelere görebilen biri "hasretköprüsü" oalrak da girmiş olamaz mı???

akyumakli ferhat
01-22-2008, 12:02 PM
atsızcılar,hunturk,ttbd gibi sitelerin site sayaşlarına girilerek tespit edilmiş gerçeklerdir.ve bu tip siteler en rahat barındıkları yerlerdir.en çok kullandıkları isim ırkçı !!!

bence sen azinda bisiler gevelemeye calisiyorsun bence sag-sol davasiymis gibi getirmeye calisiyon bana öyle geliyor gecmisde oldugu gibi -alevi-suni catismasi simdide türk- kürt catismasina getirmeye calisiyon ama senin gibi adamlar yüzünden olacak korkma ya ...

aslan3617
01-22-2008, 12:33 PM
ben bı yazı yazdım suan
Gazete,Dergi,İnternetten Alıntılar bolumunde dıkaaaaat dıye baslık bıraktım okursanız anlarsınız cevabı
ayrıca dıyarbakır nufusu 1,5 milyon cıvarı orada bu nufusun cogunlugu kürt değil turkde var bu vatanı seven senden benden daha cok hatta seven kürt kardeslerımızde var hakkarıdende gırerler bıtlıstende sırnaktande burası turkıye vatan topragının herbır parcası kutsaldır ve hepımızındır

aslan3617
01-22-2008, 12:34 PM
buarada ferhat sagol kardes yorumuna aynen katılıyorum

hasretköprüsü
01-22-2008, 01:11 PM
bir pkk'lı Türkü bir siteye girip kahrolsun kürtler.hepsi çlmeli,yok edilmeli vb. şeyler yazıyor.bizim zekasızlarda o pkk'lıyı en koyu Türkçü zannediyor.bu konuda tespit edilmiş örnek çok !!!!!!!!!1

akyumakli ferhat
01-22-2008, 02:27 PM
bunu sen nerden biliyorsun demekki onlarin icinde sende varsin

okan
01-22-2008, 02:40 PM
:D

drigdir
01-22-2008, 03:44 PM
Bana bak zeki insan.O siteleri çok iyi biliyorsansa nasıl titiz davrandıklarını da bilirsin.Herhangi bir şüphede hemen üyelik iptal edilir.Çok bilmiş gibi konuşma....

hasretköprüsü
01-22-2008, 06:19 PM
pkk'nın propagandalarını en fazla Türkçülüğün ne olduğunu kavrayamayan SAHTE TÜRKÇÜ siteler destekliyor....

drigdir
01-22-2008, 06:37 PM
Sen mi biliyorsun Türkçülüğü? Ayrıca pkknın propagandaya ihtiyacı olduğunuda hiç düşünmüyorum.Adam propaganda lazım olduğunda bir bomba patlatıyor tüm Türkiye onları konuşuyor zaten........

hasretköprüsü
01-22-2008, 07:10 PM
Propaganda Olmadan Dağa Adam çekemezler.ve Türkçü Geçinen Bir Takım Kişiler Onların Değirmenine Su Taşıyorlar..

BilgeTonyukuk
01-22-2008, 07:25 PM
Yahu ne propagandası 1000 yıldır adamların dilini değiştirmemişsin adam ne olduğunu bilmiyor mu? Sen şimdi kalkıp bana deme kürtler aslında Türk. Bunlar onları dışlıyor zart zurt :) herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor senin gibi Türkleri kötülemekten başka amaçları olmayan adamlar yüzünden Türkiye bu durumda....

Başköylü
01-22-2008, 08:04 PM
Gardaşlar men diyirm ki bu hasretköprüsüne cevap yazmayalım

o da kendi çapında saçmalasın dursun

çünkü bizim ilgi gösterdiğimizi gördükçe daha çok gijliyir :)

hasretköprüsü
01-23-2008, 07:14 AM
Türk'ü kötülemek kimin haddine ..konuyu saptırmayın.konumuz pkk'nın değirmenine su taşıyan bazı Türkçülerdir.

akyumakli ferhat
01-23-2008, 08:27 AM
pkk'nın propagandalarını en fazla Türkçülüğün ne olduğunu kavrayamayan SAHTE TÜRKÇÜ siteler destekliyor....

senin demek istedigin ne acarmisiin lütfen!!!

drigdir
01-23-2008, 02:39 PM
Türk'ü kötülemek kimin haddine ..konuyu saptırmayın.konumuz pkk'nın değirmenine su taşıyan bazı Türkçülerdir.
Onlar su taşıyorsa sen baraj kurmuşsun.Bu kadar çok eleştirilecek kişi varken onları mı eleştiriyorsun?Var sende bir bozukluk ama çıkar kokusu......

ceyda deniz
01-23-2008, 04:15 PM
arkadaşım madem bunları bu kadar iyi biliyosun o bahsettiğin sitedekileri niye uyarmıyosunda gelip burda anlatıyosun burda ayrıcada hakkaten onların ev adresini soyunu filanmı araştırdın nerden biliyosun kürt olduklarını zira bende milliyetçi sitelerde kahrolsun pkk kürtler filan yazdım bu durumda bendemi onlardan biri olucam yapma allah aşkına burda yazdıklarınla bence sen pkkk propagandası yapıyosun sen gelmeden önce bu konu konuşulmuyordu bile

aslan3617
02-07-2008, 06:09 PM
booooo burada ortalık toz duman ya neyse kalp kırmayalım fazla

azerihuseyin76
02-08-2008, 09:55 PM
birde kendilerini temize çıkarmak istiyolar.iki yüzlü siyaset yapıyolar.mesela samanyolu tvde tek türkiye var mükemmel bi dizi ordaki bıyıklı muhtarda dediğim gibi.şerefsizler kendilerini vatansever gösterip içten çalışıyolar

garagile1
02-15-2008, 03:44 AM
tartışalım bir dönüşüm söz konusu burda onlara ögretilen le sitelerde gördükleri şey çok farklı ve aslında onlarda yanlış yolda olduklarını biliyolar bizim gibi olma özlemlerini bu şekilde bastırıyorlar ayrıca ilgilerini çeken bişey daha varki bizdeki iman gücü onlardacyok
vede daha önemlisi bazı nasipsizlerde oralardan birşeyler ögrenip etrafındaki fukaralara hava atıp yaymaya çalışıyorlar belkide bunların hepsi alakasız ama söyledim işte

AlperTunga
02-21-2008, 02:58 PM
KARDEŞLER BAKINIZ SAVAŞLAR ARTIK SİLAHLA UÇAKLA YAPILMIYOR S.A.V.A.Ş dediğimiz şeyin çeşitleri vardır bunların bir tanesi Psikolojik savaş evet hani şu filmlerde gördüğünüz olay adam 1 hareket ile bir ülkeyi savaşa sokabiliyor... bunlara inanıpta Kürdü Türkü Çerkezi şunu bunu taşlamayın dikkat edin BİZLER ANADAN DOĞDUĞUMUZ ANDAN İTİBAREN SAVAŞIYORUZ... ve P.S.H ( pisikolijik savaş harekatı ) yenilmeyin kardeşliğe devam...

Türkyiğit
02-29-2008, 01:44 PM

Senin Türkçü otağlarla alakan olmadığı belli!Çamur at izi kalsın,ne güzelde söylemiş Atalar.Türkçü sitelerde yapılan bellidir amaç bellidir.Sen daha fazla konuşup kendini batırma,çıkarması zor olur zira.

TTK

Türkyiğit
02-29-2008, 02:01 PM
ben bı yazı yazdım suan
Gazete,Dergi,İnternetten Alıntılar bolumunde dıkaaaaat dıye baslık bıraktım okursanız anlarsınız cevabı
ayrıca dıyarbakır nufusu 1,5 milyon cıvarı orada bu nufusun cogunlugu kürt değil turkde var bu vatanı seven senden benden daha cok hatta seven kürt kardeslerımızde var hakkarıdende gırerler bıtlıstende sırnaktande burası turkıye vatan topragının herbır parcası kutsaldır ve hepımızındır

Diyarbakır ilimizde birçok Türk soylunun yaşadığı doğrudur,vatanan toprağının herbir parçası kutsaldır bu da doğrudur ama bu vatan Türk soylularındır ''hepimizden'' kastınız nedir açıklarsanız sevinirim.

Ayrıca bir k.rt,nasıl olur da Türk yurdunu bir Türkten daha çok sever,sahip çıkar.Buna kendiniz inanıyormusunuz ki başkalarına telkinlerde bulunuyorsunuz!Bütün k.rtler potansiyel teröristtir,biraz tarih bilginiz varsa ya da günümüzde yaşanan olayları görebiliyorsanız bunu çok iyi bilmeniz gerekir.

Sizi de anlıyorum,Alevilik 72 milleti bir kabul eder,ayrım yapmaz.Ancak günümüzde geçerli olmayan bir yaklaşım tarzıdır bu,TÜRK ün tek kardeşinin yine TÜRK olduğunu kabullenmek en doğru seçimdir.Yüce Türk ırkına etnik döküntüleri,melezleri,kanı kirlenmiş olanları yamamaya çalışmayınız!..

''TÜRK bu ülkenin yegane sahibi,yegane efendisidir.Saf Türk soyundan olmayanların bu ülkede tek hakları vardır;Köle olma hakkı,hizmetçi olma hakkıdır.Dost ve düşman,hatta dağlar bu hakikati böyle bilsin!..''

Bu söz Türkiye Cumhuriyetinin kurucularından Başbuğ Atatürk'ün en yakınlarından, Adalet Bakanı Mahmut Esat BOZKURT tarafından,Ağrı ilindeki kürt isyanı bastırıldıktan sonra,19 Eylül 1930 tarihinde söylenmiştir...

Saygılar,

TTK

aslan3617
02-29-2008, 07:39 PM
Diyarbakır ilimizde birçok Türk soylunun yaşadığı doğrudur,vatanan toprağının herbir parçası kutsaldır bu da doğrudur ama bu vatan Türk soylularındır ''hepimizden'' kastınız nedir açıklarsanız sevinirim.

Ayrıca bir k.rt,nasıl olur da Türk yurdunu bir Türkten daha çok sever,sahip çıkar.Buna kendiniz inanıyormusunuz ki başkalarına telkinlerde bulunuyorsunuz!Bütün k.rtler potansiyel teröristtir,biraz tarih bilginiz varsa ya da günümüzde yaşanan olayları görebiliyorsanız bunu çok iyi bilmeniz gerekir.

Sizi de anlıyorum,Alevilik 72 milleti bir kabul eder,ayrım yapmaz.Ancak günümüzde geçerli olmayan bir yaklaşım tarzıdır bu,TÜRK ün tek kardeşinin yine TÜRK olduğunu kabullenmek en doğru seçimdir.Yüce Türk ırkına etnik döküntüleri,melezleri,kanı kirlenmiş olanları yamamaya çalışmayınız!..

''TÜRK bu ülkenin yegane sahibi,yegane efendisidir.Saf Türk soyundan olmayanların bu ülkede tek hakları vardır;Köle olma hakkı,hizmetçi olma hakkıdır.Dost ve düşman,hatta dağlar bu hakikati böyle bilsin!..''

Bu söz Türkiye Cumhuriyetinin kurucularından Başbuğ Atatürk'ün en yakınlarından, Adalet Bakanı Mahmut Esat BOZKURT tarafından,Ağrı ilindeki kürt isyanı bastırıldıktan sonra,19 Eylül 1930 tarihinde söylenmiştir...

Saygılar,

TTK

bak benım canım kardesım kalbını kırmak ıstemıyorum ama benı sınırlendırdın sımdı senın ve senın gıbılerın dusuncelerı yuzunden bugun ulkemız gerılerde
nedemek kurt kokenlıler bırer potansıyel terordur sen daha dunyada yoktun belkı 80 lerde ıcerde turkculuk davası gudenlerle beraber nekadar kurt kardeslerımız yattı onlara gonuldaslık ettı soyleyım bır sahısı kendısı sarıkamısta yasar sor sorustur ısmı KURTdede derler kendısı koyu mu koyu kürttür ama dogruyu gorenlerden bu dusuncelerın onları potansıyel teror yapıyor bıde kalkmısın bana tarıh oku dıyosun canım ben unıversıte son sınıftayım neyın ne oldugu buralarda daha ıyı goruluyor sen rahat ol tarıhı sende daha ıyı bılırım bu ulke hepımızın hepımızın hepımızın kafana ıyı sok sen tarıh bıllgını kontrol et canakkalede 253 bın sehıt var bılırsın vay be oradak yatan kürt kardeslerımızıde terorıst yaptın ya demek sen onlardan daha ust mertebedymısın vay be

bu yalan sozlere fazla takılma canım kardesım bız asırlardır ıslama bayraktarlık edenlerız dınımız ırkcılıgı kolelıgı haram kılmıstır sen daha turk olmayı bıle becerememısın kusura bakma bu dusuncelerınle bu ulkeye zerre faydan olmaz
sızı de anlıyorum demısın sen benım dedıgım hıcbırseyı anlamamısın benım soyum kafkasyaya dayanır turk nedır kıme denır orfı adetı ananesı nedır ıyı bılırım bana turkculuk dersı verme sen bu yazınla tam bır bolucusun alevısıne kadar herseyı katmsın garman corman etmısın etrafı ya ben bu okulda kafamı koydum ortaya ve okadar kısı kazandım kı bu ulkeye senden daha cok deger verır durumdalar msj yazarken agzından cıkan kelımelerı yazıya dokerken ıyıce bır dusun
HERSEYIN AŞIRISI BIZLERE HARAMDIR...(H.z. Muhammed(s.a.v))
selam saygı benden sana guzel kardesım....

BilgeTonyukuk
02-29-2008, 08:41 PM
bak benım canım kardesım kalbını kırmak ıstemıyorum ama benı sınırlendırdın sımdı senın ve senın gıbılerın dusuncelerı yuzunden bugun ulkemız gerılerde
nedemek kurt kokenlıler bırer potansıyel terordur sen daha dunyada yoktun belkı 80 lerde ıcerde turkculuk davası gudenlerle beraber nekadar kurt kardeslerımız yattı onlara gonuldaslık ettı soyleyım bır sahısı kendısı sarıkamısta yasar sor sorustur ısmı KURTdede derler kendısı koyu mu koyu kürttür ama dogruyu gorenlerden bu dusuncelerın onları potansıyel teror yapıyor bıde kalkmısın bana tarıh oku dıyosun canım ben unıversıte son sınıftayım neyın ne oldugu buralarda daha ıyı goruluyor sen rahat ol tarıhı sende daha ıyı bılırım bu ulke hepımızın hepımızın hepımızın kafana ıyı sok sen tarıh bıllgını kontrol et canakkalede 253 bın sehıt var bılırsın vay be oradak yatan kürt kardeslerımızıde terorıst yaptın ya demek sen onlardan daha ust mertebedymısın vay be

bu yalan sozlere fazla takılma canım kardesım bız asırlardır ıslama bayraktarlık edenlerız dınımız ırkcılıgı kolelıgı haram kılmıstır sen daha turk olmayı bıle becerememısın kusura bakma bu dusuncelerınle bu ulkeye zerre faydan olmaz
sızı de anlıyorum demısın sen benım dedıgım hıcbırseyı anlamamısın benım soyum kafkasyaya dayanır turk nedır kıme denır orfı adetı ananesı nedır ıyı bılırım bana turkculuk dersı verme sen bu yazınla tam bır bolucusun alevısıne kadar herseyı katmsın garman corman etmısın etrafı ya ben bu okulda kafamı koydum ortaya ve okadar kısı kazandım kı bu ulkeye senden daha cok deger verır durumdalar msj yazarken agzından cıkan kelımelerı yazıya dokerken ıyıce bır dusun
HERSEYIN AŞIRISI BIZLERE HARAMDIR...(H.z. Muhammed(s.a.v))
selam saygı benden sana guzel kardesım....
Senin gibi düşünenler yüzünden ığdır şu anda kerkük olma yolunda.Hadi ığdırı geçtim Türkiye o yolda.Sizin gibiler yüzünden terör bu kadar arttı.Terör sadece dağda değil şehirde de vardır.Bir bak hırsız,kapkaçcı, gaspçı genelde hangi ırka mensup?Sığınmışsınız dine her bir boku dine karıştırıyorsunuz. Senin gibiler ancak kızını, bacısını kürde vererek onlarla kardeş olup kanını bozup melez bir çocuk isterler......

aslan3617
02-29-2008, 08:50 PM
Senin gibi düşünenler yüzünden ığdır şu anda kerkük olma yolunda.Hadi ığdırı geçtim Türkiye o yolda.Sizin gibiler yüzünden terör bu kadar arttı.Terör sadece dağda değil şehirde de vardır.Bir bak hırsız,kapkaçcı, gaspçı genelde hangi ırka mensup?Sığınmışsınız dine her bir boku dine karıştırıyorsunuz. Senin gibiler ancak kızını, bacısını kürde vererek onlarla kardeş olup kanını bozup melez bir çocuk isterler......

olum bılgısız ve kor bır cahıl oldugunu belletme buralarda kelımelerıne dıkkat et kafamı bozma benım bılge tonyukuk dıyorsun ama sen onun tırnagının kırı olamazsın akıllı konus sevyenı koru bıseler yazarken capsızlıgın sırası degıl sıg beyınlı cocuk at gozluklerını cıkar o yazdıgın son cumleyı basında patlatırım senın ınternette delıkanlılık yapmayın gene soyluyorum kelımelerınıze dıkkat edın yenısınız burda bellı

Türkyiğit
02-29-2008, 09:18 PM
Sayın Aslan 3617,sizin sinirlenmeniz,bu sitede eskilerden olmanız veya üniversite okumuş olmanız beni ilgilendirmiyor.Mahmut Esat BOZKURT u da yalan ettiniz ya yaşayın,okuyan cahiller.

Çanakkale savaşı ve Milli Mücadele yıllarında birçok kez o savunduğunuz köpek soylular onlarca kez isyan çıkarmışlardır.Oysa ki siz Çanakkale Savaşında kürtlerle beraber savaştığımızı,bu savaşları onlarla beraber kazandığımızı söylüyorsunuz.Üniversiteli kardeşim,belki tarihi bilginde eksiklikler olabilir he!

Türk ırkı bu savaşları kürtlerle beraber kazanmamıştır,kürtlere rağmen kazanmıştır!..Eğer hala aynı masala devam ederseniz bütün kürt isyanlarını yazacağım buraya.

Benim ''bölücü'' olduğumu iddia etmişsiniz,eğer ırkını sevmek bölücülükse evet kabulümdür.İstanbul da günde onlarca araba ateşe veriliyor,onlarca kapkaç olayı yaşanıyor,kadınlara kızlara tecavüz ediliyor,onlarca hırsızlık olayı yaşanıyor,gençlere uyuşturucu satılıyor...

Sizin çevrenizde ki insanlara da bir zarar geldikten sonra mı kararınız değişecek...

Bu saydığım yüz kızartıcı suçları çerkez mi işliyor,laz mı,boşnak mı...veya ülkede yaşayan hangi etnik döküntünü bir terör örgütü var,kim destek veriyor.Mitinglerde toplanan binlerce insan hangi gezegenden ışınlanıyor?

Siz kardeşliğinize devam edin.Biz bu kardeşlik masallarının tek taraflı olduğunu,kürtlerin Türk ırkına düşman olduğunu ırkımıza anlatacağız.Siz isteseniz de istemeseniz de...

Not:Sizin gibi birinin Türkçülük dersi almaya gerek yok,zira hümanist birisi Türkçü olamaz.

Saygılar,

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!..

ATSIZ KAHRAMAN
02-29-2008, 09:29 PM
Biz cephelerde yılmadan can verirken onlar güneyde vedoğuda canımızı almaya çalıştılar.
Ama onlar demek bütün kürtler bu HATAYI YAPTI DEMEK DEĞİLDİR.Ama şu bir gerçekki ülkemize sahip olmazsak ilerde bu ülkeyi ne kürtlere nede bize yar etmeyecekler.Bak kerküğün bize adını bile andırmıyor elin ***i.Taa okyanus ötesinden gelip Iraka yuvalandılar.Bizim olan illerimiz
osmanlı zihniyertinin islamcılık virüsünden dolayı bir bir elimizden kayıverdi.Allah aklımızı yerinen almasın.Allah yar ve yardımcımız olsun.
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR..
BAKIN AŞAĞI TARAFA... BENİM İMZAMIN BÖYÜK MANASI VARDIR.

+sahra+
02-29-2008, 09:51 PM

Cok guzel hitaplar bravo .. Neler oluyor arkadaslar bölüsemediginiz nedir,sende müslümansin bilge tonyukuk karsindaki insanlarda müslüman verecek cok örneklerim varda kendime karsi yemin ettim VAHDET olusturalim arkadaslar birakin kürtünü alevisini sunnisini su gunlerde birlik olmamiz lazim

aslan3617
02-29-2008, 11:24 PM
turk yıgıt ben o sozun varlıgını yalanlamadım canım benım nıye benı anlamamakta ısrar edıyorsun bu sozlerın bos oldugunu soyledım bende bızım ulkumuz turk ıslam ulkusu bız ıslamıyetın bayraktarlıgını yaptık dıyorum 3, kıta 6 denızı yonetmıs kutlu bır soyun yılmaz bekcılerıyız asıl bır mıllet oldugumuzu kımse ınkar edemez o zaman asıllıgımıze yakısır bır sekılde yasamamız lazım herkesı kole yap emrıne avade et sonra bız mukemmel bır mılletız de bak guzel kardesım ben hayatı bos gecırenleden degılım arastırdım okudum sagıda ıyı analız ettım soluda okulda olmama bır ustunluk taslamak amacıyla solemedım burada hersey daha net bızler adam kazanmalıyız adam senın gıbı dusunenlerı gaza getırmek ıcın herseyı yaparlar sende bunları yersın sokaga cıkarsın kım vurduya gıdersın yada yanında beraber bır kac ıt goturursun ole gıdersın bu dusuncelerın nerden kayanaklanıyor soleyım sana efradın yobaz kendını bılmez cahıl ınsanlarla dolu cevren dar ınsanı gorusun zayıf oldugundan etrafında yeterlı duzeyde sahıs yok hep eksı duzeyde bılmıyorum sız bu zayıf yetersız soylemlerı nerelerde hangı kıtaplarda okuyorsunuz yazık bu turk genclıgıne once sızlerın kazanılması lazım once Ataturkun ılkelerını oku yorumla sonra basbugumuzun fıkrıyatını ıncele sonra turk mıllıyetcılıgını savun saglam bır sekılde bır kopegın yuzunden bınlerce kısıyı yakma emınımkı etrafında kurt arkadasların vardır sanırım karsta yada ıgdırda yasıyosun yada oralısın ben karslıyım kendımde azerı turkuyum, bu dusuncelerınden sonra onlarla konusup sakalar yapıup gununu gecırıyosun yuzlerıne bakabılıyormusun barı burada fazla sallamayın ya nolur ıcraat yapın ıcraat bız bu ulke cok konusup bos olan cok kısı gorduk sızler bu guzel ulkenın nadıde genclerısınız sızlerı cok cabuk sılerler bır hıc olursunuz sahaya cıkartıp oyun alanına surmezler bu dusuncelerden sıyrılın adam kazanın cetecılık yaparak ırkcılık yaparak daha fazla kopek turetmeyın.
Allah herdem ve heran bu ulkenın yanında olsun sana ve senın gıbılerınede hem akıl hemde bıraz iman nasıp etsın ıcnde de bıze....

aslan3617
02-29-2008, 11:38 PM
buarada bılge tonyukuk dıye kendıne lakap takan sahıs sunu kafana ıyı bır sok;
bızler ehlıbeyt mektebınde kavrulmus ınsanlarız bızım ruhumuzda ne dıne ıhanet vardır nede vatana kalkıpta dınıde karıstırmayın her b.... a deme sacma sapan konusma turksen eger kendını oyle nıtelendırıyosan ıslamıyetle kavrulmamıssan bosuna turkculuk yapma ve ozenmede, sonrada burada artıstlık yapma ne vatanıma kufrettırırm ne de dınıme saygısızlık yapmayacan anladınmı unutme yıne VATAN SEVGISI İMANDANDIR Allah iman nasip etsınde sana vatanını sev

gonulbagi
03-01-2008, 01:42 AM
Sayın Aslan 3617,sizin sinirlenmeniz,bu sitede eskilerden olmanız veya üniversite okumuş olmanız beni ilgilendirmiyor.Mahmut Esat BOZKURT u da yalan ettiniz ya yaşayın,okuyan cahiller.

Çanakkale savaşı ve Milli Mücadele yıllarında birçok kez o savunduğunuz köpek soylular onlarca kez isyan çıkarmışlardır.Oysa ki siz Çanakkale Savaşında kürtlerle beraber savaştığımızı,bu savaşları onlarla beraber kazandığımızı söylüyorsunuz.Üniversiteli kardeşim,belki tarihi bilginde eksiklikler olabilir he!

Türk ırkı bu savaşları kürtlerle beraber kazanmamıştır,kürtlere rağmen kazanmıştır!..Eğer hala aynı masala devam ederseniz bütün kürt isyanlarını yazacağım buraya.

Benim ''bölücü'' olduğumu iddia etmişsiniz,eğer ırkını sevmek bölücülükse evet kabulümdür.İstanbul da günde onlarca araba ateşe veriliyor,onlarca kapkaç olayı yaşanıyor,kadınlara kızlara tecavüz ediliyor,onlarca hırsızlık olayı yaşanıyor,gençlere uyuşturucu satılıyor...

Sizin çevrenizde ki insanlara da bir zarar geldikten sonra mı kararınız değişecek...

Bu saydığım yüz kızartıcı suçları çerkez mi işliyor,laz mı,boşnak mı...veya ülkede yaşayan hangi etnik döküntünü bir terör örgütü var,kim destek veriyor.Mitinglerde toplanan binlerce insan hangi gezegenden ışınlanıyor?

Siz kardeşliğinize devam edin.Biz bu kardeşlik masallarının tek taraflı olduğunu,kürtlerin Türk ırkına düşman olduğunu ırkımıza anlatacağız.Siz isteseniz de istemeseniz de...

Not:Sizin gibi birinin Türkçülük dersi almaya gerek yok,zira hümanist birisi Türkçü olamaz.

Saygılar,

TÜRK IRKI SAĞOLSUN!..

Ne oldugunuzu her yerde belli ediyorsunuz en azindan bu iyi. sizi tum bu yazdiklarinizdan oturu kiniyorum.

TURKUM, HUMANISTIM, VE IRKCI DEGILIM. (yerine gore dostumuzuda dusmanimizida biliriz)

Türkyiğit
03-01-2008, 01:11 PM
Burada benim düşüncemi eleştirenler,kınayanlar ve kendinde bir büyüklük görüp akıl vermeye kalkan bilginler(!);

Burada birçok konuyu okudum,çoğunda Türk Birliğinden bahsediliyor ama sadece laf olsun.Sizlerin bu tavırları gösterdi ki konuşmalarınız yapmacık ve riya dolu...

Bu site de dincilik sitesi imiş,ben Azeri'yi görünce Türklükle ilgili bir site olduğunu düşünmüştüm,yanılmışım.

TTK

aslan3617
03-01-2008, 01:19 PM
gulum sen gıt baska yerlerde oyalan sen ne anlarsın azerıden dınden sen gıt mılıtanlık oyunlarını baska yerlerde oyna turkmus vay be bu ulke ne gunlere kaldı yol al yavrum burdan ınsanı sabrını tasırma fazla canakkaledekı sehıtlerı bıle teror ettın sana yazıklar olsun lan

BilgeTonyukuk
03-01-2008, 03:11 PM
olum bılgısız ve kor bır cahıl oldugunu belletme buralarda kelımelerıne dıkkat et kafamı bozma benım bılge tonyukuk dıyorsun ama sen onun tırnagının kırı olamazsın akıllı konus sevyenı koru bıseler yazarken capsızlıgın sırası degıl sıg beyınlı cocuk at gozluklerını cıkar o yazdıgın son cumleyı basında patlatırım senın ınternette delıkanlılık yapmayın gene soyluyorum kelımelerınıze dıkkat edın yenısınız burda bellı
buarada bılge tonyukuk dıye kendıne lakap takan sahıs sunu kafana ıyı bır sok;
bızler ehlıbeyt mektebınde kavrulmus ınsanlarız bızım ruhumuzda ne dıne ıhanet vardır nede vatana kalkıpta dınıde karıstırmayın her b.... a deme sacma sapan konusma turksen eger kendını oyle nıtelendırıyosan ıslamıyetle kavrulmamıssan bosuna turkculuk yapma ve ozenmede, sonrada burada artıstlık yapma ne vatanıma kufrettırırm ne de dınıme saygısızlık yapmayacan anladınmı unutme yıne VATAN SEVGISI İMANDANDIR Allah iman nasip etsınde sana vatanını sev
Ben ne dedim bir iyi okusana " her bir şeyi dine karıştırmayın" değil mi?
Senin gibiler her şeyi müslümanlığa yorar aman ha der müslümanlıktan çok araplaşma yolunda ilerler.
Senin gibiler Çanakkale kazanmamızı sadece yeşil sarıklılara bağlarlar.Ama hiç akıllarından geçmeş Türk'ün adı.Niye size göre tüm ırklar eşittirde ondan.
Bana Türk diyen kişi kendine iyi bir baksın kürdü sevmek başlı başına bir ihanettir.Gerçi senin gibilere Ziya Gökalp iyi bir cevap vermiş onuda yazıyım belki anlarsın.

Ben Türküm! diyorsun, sen Türk değilsin!
Ve İslamım! diyorsun, değilsin İslam!
Ben, ne ırkım için senden vesika,
Ne de dinim için istedim ilam!

Türklüğe çalıştım sırf zevkim için,
Ummadım bu işten asla mükafat!
Bu yüzden bin türlü felaket çektim,
Hiç bir an esefle demedim: Heyhat!

Hatta ben olsaydım: Kürd, Arap, Çerkes;
İlk gayem olurdu Türk milliyeti
Çünkü Türk kuvvetli olursa, mutlak,
Kurtarır her İslam olan milleti!

Türk olsam olmasam ben Türk dostuyum,
Türk olsan olmasan sen Türk düşmanı!
Çünkü benim gayem Türkü yaşatmak,
Seninki öldürmek her yaşatanı!

Türklük, hem mefkurem, hem de kanımdır:
Sırtımdan alınmaz, çünkü kürk değil!
Türklük hadimine 'Türk değil! ' diyen
Soyca Türk olsa da '***tir', Türk değil!

Ziya Gökalp

aslan3617
03-01-2008, 06:00 PM
ulan dengesız herıf bılgısızlıgını kendıne sakla burada ezılme bak cocuk sıktın artık sana tasvıyem hemde sana son cumlem coluk cocukla fazla ugarasamam burda Seyıt Ahmet Arvası unlu bır turkcu dur kendısı van doogumlu ve kürt cocugudur bu mukemmel sahsıyetın bır otobıyografısını oku ve yazdıgı kıtaplarına bır gozgezdır ayrıca a benım gulum zıya gokalp de kürt cocugu ama tam bır türk milliyetcisiydi allahını seversen ordan burdan kopyalayıp buralara yapıstırma ya kıtap okurken sahıslarını otobıyografılerını oku olurmu gulum ve artık bu sozlerın ustunede msj yazma ya yazık sana :(

BilgeTonyukuk
03-01-2008, 06:09 PM
İşte senin zeka seviyen bu kadar.Ziya Gökalpi diyarbakır doğumlu olduğu için kürt yapacak kadar yozlaşmış ve örümcekleşmiş bir beyine sahipsin.Bak Ziya Gökalp ne diyor?
"Türklük hem mefkurem hem de kanımdır.Sırtımdan alınamaz çünkü kürk değil.Türklük hadimime Türk değil diyen soyca Türk olsada pi.çtir Türk değil" Sen kendini herhalde o sıfata layık görüp o şiirden hemen sonra böyle bir cevap yazıyorsun.
Unutma burası ne fettoşcuların ne kürtlerin ne de ümmetçilerin sitesi.İsminden anlaşıldığı gibi Azerbaycan Türk'lerinin bir sitesi.Senin gibi beyni örümcekleşmişler girmesinde dışarıdan gören kişiler Azerbaycan Türklerini kötü tanımasınlar....

Türkyiğit
03-01-2008, 07:34 PM
gulum sen gıt baska yerlerde oyalan sen ne anlarsın azerıden dınden sen gıt mılıtanlık oyunlarını baska yerlerde oyna turkmus vay be bu ulke ne gunlere kaldı yol al yavrum burdan ınsanı sabrını tasırma fazla canakkaledekı sehıtlerı bıle teror ettın sana yazıklar olsun lan

Aslan,ben şimdiye kadar gayet seviyeli ve saygılı yazdım sizlere,kişiliğim gereği...Siz de sağ olun kişiliğinizi ortaya koydunuz.

Üniversiteyi nasıl okudun sen,ben nerede Çankkale Şehitlerini terör etmişim arap beyinli!..

Yine söylüyorum ÇAMUR AT İZİ KALSIN,gerçekten atalar çok güzel söylemiş.Beni karalamak adına elinizden geleni yapıyorsunuz,cahilliğinizi örtmek için insanların kişiliklerine saldırıyorsunuz.Bu Türk'e yakışmaz ki eğer gerçekten Türkseniz!

Ahmed Arvasi isimli şahıs Türkçü değildir,kendinize güldürmeyin lütfen.Eğer ki Arvasi hakkında bilgi sahibi olsaydınız onun Türkçülüğün ve Türkçülerin önündeki engel olduğunu açıkça görebilirdiniz.Türk olmayan biri nasıl Türkçü olabilir,kendinizi kandırıyorsunuz anladık ama buradaki ırkdaşları bari yanlış yönlendirmeyiniz.

Eğer uslübunuzu bozmadan tartışırsanız yazın,yoksa bana cevap hakkı doğurmayın...

Not:Ziya GÖKALP özbe öz TÜRK tür,kürtçülüğe hizmet ettiğinizin farkındasınızdır umarım!!!!!!!
TÜRK IRKI SAĞOLSUN!..

aslan3617
03-01-2008, 07:45 PM
torpağ senın basına he ay usak usaksın daha usak nedıyım sana sen kopyala yapıstır anca olum sevyenı koru sanal ortamda kendını tatmın etme bana da kalkıp azerılıgı ogretme bak cocuk bılgısızsın ve cahılsın bellı herkesı sınıflandıdıgına gore bı okadarda emperyalıst cocugusun sen anca ulkeyı bolersın tabı sanal ortamda fazla dızılere takılma gercekcı ol kendı dusuncelerını savun sen daha ırkcılık yapacak nıtelıkte bıle deılsın sen benım utopyamdakı ırkcı duzende bıle yer alamazsdın ılk senın kafanı vurdururdum soyum da ırkımda kokenımde oz ve oz türktür senın kanından daha saf canım sen rahat ol bunları dusunme, fetullah kopegıne gelırken alakasız savlarını buraya yansıtıpta laf kalabalıgı yapma buarada zıya gokalpıde ahmet arvasıyıde ıyı ozumse fazla konusma artık canımı da sıkma bıdahakı konusmam sert olur altından kalkamazsın Senın gunduz fenerle yurudugun yolları ben gece gelmısım canım benım tamammı...

aslan3617
03-01-2008, 07:47 PM
turkyıgıt senı sevmeye baslamıstım bak canım ahmet arvasıyı tanımamısın nolur kendını rezıl etme allahını seversen bız ocaklarımızda arvası hocanın kıtaplarıyla egıtıyorduk taze beyınlerı kalkmıs ne dıyorsun sen ya bak tanımamısın konusuyon ıste kıtaplarını bır oku turk yıgıt

BilgeTonyukuk
03-01-2008, 07:58 PM
torpağ senın basına he ay usak usaksın daha usak nedıyım sana sen kopyala yapıstır anca olum sevyenı koru sanal ortamda kendını tatmın etme bana da kalkıp azerılıgı ogretme bak cocuk bılgısızsın ve cahılsın bellı herkesı sınıflandıdıgına gore bı okadarda emperyalıst cocugusun sen anca ulkeyı bolersın tabı sanal ortamda fazla dızılere takılma gercekcı ol kendı dusuncelerını savun sen daha ırkcılık yapacak nıtelıkte bıle deılsın sen benım utopyamdakı ırkcı duzende bıle yer alamazsdın ılk senın kafanı vurdururdum soyum da ırkımda kokenımde oz ve oz türktür senın kanından daha saf canım sen rahat ol bunları dusunme, fetullah kopegıne gelırken alakasız savlarını buraya yansıtıpta laf kalabalıgı yapma buarada zıya gokalpıde ahmet arvasıyıde ıyı ozumse fazla konusma artık canımı da sıkma bıdahakı konusmam sert olur altından kalkamazsın Senın gunduz fenerle yurudugun yolları ben gece gelmısım canım benım tamammı...
İşte senin gibi cahil hiç bir şey bilmeyen kişiler sıkıştığı, zaman doğru düzgün cevap vermeediği zaman; daha uşaksın, kopyala yapıtşrı yapıyorsun, senin gündüz fener yürüdüğün yolları ben gece geçmişim gibi çocukca laflar eder.Hiç bir yazdığım cevabı kopyala yapıştır yapmadığım halde çamur at izi kalsın politikası güderek yazdığın cevapları sadece :) ile karşılıyorum.Devam et çocukca yazmaya kendi büyük zeka seviyesi - lerde olan insan....

BilgeTonyukuk
03-01-2008, 08:04 PM
He bu arada Ahmet Arvasiyi nasıl Türkçü yaptın onu hiç anlamadım.1969 Adana Mhp Kongresinde Türkçüler ile Nakşıbendi Tarikatı mensubu arap kökenli şeriatçı Ahmet Arvasinin liderliğinde ki şeriatçılarla çatıştı ve maalesef Mhp Arvasiciler tarafından ele geçirildi ve hala onun etkiler günümüzde devam etmekte.Arvasi Türkçülere her zaman karşıydı ve şeriatçıydı daha doğru düzgün bir şey bilmiyorsun.2 dakikada Ziya Gökalpi kürt arvasiyide Türkçü yaptın

Türkyiğit
03-03-2008, 04:46 PM
Bu son iletim Aslan sana.

Tanrı Türkleri arap emperyalizminden korusun...