PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Adlarin ilk herfine gore sevgi hissleri

cicek
01-16-2008, 12:47 PM
A – Sevgide o qeder de romantik deyilsiniz! Hereketcil deyilsiniz. Flört edecek qeder sebirli deyilsiniz. Qürur hissleriniz daha çoxdur.
B – Hissiyatlı ve romantic esl size göredir. Şam işığında yemek, ay işığında gezmek ve s. esl size göredir. Sevgiliniz size hediyye almalıdır mütleq çünki bele şeylerden lap çox xoşunuz gelir.İradeniz güclüdür amma sevginizi ifade etmek qabiliyyeti qenaetbexş deyil.
C – Son derecede sosialsınız. Sevgilinizin hemişe yanınızda olmasını isteyirsiniz. Her adamla yola geden deyilsiniz. Uzunmüddetli elaqeleri xoşlayırsınız. Sedaqet sizing üçün her şeyden üstün durur.
Ç – Her şeyden tez küseyensiniz. Ancaq çox heyat seversiniz. Sevgilinizin sizin bu heyatda en gözel nemetini olmağınızı isteyirsiniz. Daima publikanı celb edirsiniz – sevgilinizi de.
D – Eger bir neferi çox beyenseniz onu mütleq elde edersiniz. Mümkünü olmasa da her şeyi göze alıb geriye çekilmezsiniz. Kömekcil ve qısqancsınız.
E – Sevgini sevirsiniz ve beyenilmekden de çox xoşunuz gelir. İş, stres, pul size çox tez ehatesine alır. Ancaq heç vaxt sevgisiz yaşaya bilmirsiniz. Hemişe ilgiye ehtiyacınız olur.
F – İdeal sevgili ideal romantic sizing işinizdir. Sevgilinizi ilahileşdirirsiniz. Hele bundan zövq dı alırsınız. Qırağdan baxanda yekexana görünürsünüz amma eslinde çox gözel qelbiniz var, bir o qeder de sadesiniz.
G – Biraz özünden ferqliliyi sevirsiniz. Derece, zeka ve ağıl imkanı sizden üstün olanlarla sevgi elaqesi qurmağa can atırsınız. Qarşı terefe biraz daha diqqetli olun. Size can yandırır amma siz heç fikir vermirsiniz. Bu çox menfi haldır.
H – Daima axtarışdasınız. İş orsındadır ki ne axtardığınızı da deqiq bilmirsiniz. Sevdiğiniz Sevdiyiniz üçün her şeyi edersiniz. Ancaq bunu özünüzü sığortalamaq üçün de edirsiniz – etiraf edin
X – Tez göze çarpan, diqqetcilsiniz. Çoxu terefinden sevilirsiniz. Bu xüsusiyyet sevdiyinizi tez ele alma imkanı yaradır. Gözel xüsusiyyetdir
I – Sevilmek üçün yaradılmışsınız ancaq her şeyi qarşı terefden gözleyirsiniz. Çox kövreksiniz. Sizde esas güvenmek zeif cehetdir.
J – Sizde qarşı cinsle elaqe qısa sözle desek, direşmekdir Ideal sevgi axtarırsnz. İşiniz çetindir biraz
K – Ciddiliyiniz insanlarda çekinme xüsusiyyeti qaradır. Aldadmaqdan ve aldadılmaqdan nifret edirsiniz.

cicek
01-16-2008, 12:59 PM
L – Sevilmekden çox sevmeye üstünlük verirsiniz. Birine bağlanmaq ve sevmek sizing üçün çox deyerlidir. Sevgide qalibiyyetiniz qaçılmazdır.
M – Çox duyğusalsız. Bir neferi Sevende özüvüzü tam olaraq ona hediyye edirsiniz. Sevdiyinizi uşağ kimi etrafında dolanırsınız. Ancaq onun bundan bezeceyini heç düşünmürsünüz
N – 2 sifetiniz var: Fağır ve çekingen. Bu kenar baxışdan beledir. Her şeyin mükemmelini axtarırsınız. Odur ki, sevgide qazanmaq bir az çetindir sizing üçün.
O – Utanğacsınız. Pul sizing üçün çıxış yoludur. Biraz daha rahat yollar axtarın
P – Sevgide sevib sevilmek sizing üçün çox zordur. Çox ağıllı birini axtarırsınız diger xüsusiyyetler barede heç fikirleşmirsiniz de…
R – Sevmek üçün en yaxşı insana ele özünüzün kopyasıdır . Çünki sizin üçün ele esl sizin kimi insana lazımdır: İntellektual ve ağıllı. Ağıl sizin üçün her şeyden vacibdir.
S – Çene kimi dır-dır-dır. eks cins size qulaq asmaqdan xoşu gelmirse - batdınız. Çünki danışmaq sizing üçün bir ehtiyaca çevrilib. Qarmaşıqlıqlardan nifret edirsiniz. Flört çox edensiniz. Sevgili tapa bilmezseniz maraqlı bir kitabla meseleni hell ede bilersiniz
Ş – Heyat seversiniz. Sevgi ile o qeder de maraqlanmırsınız. Ancaq sevende derinden sevirsiniz. Yeni sevdiyinize sadiqsiniz. Menfi cehet çox vaxt qaraqabaq olursunuz
T– Sevgide romatika çoxdur sizde, bunun üçün de tez küseyensiniz. Kiçik bir terslik diz üste çokmeyinize imkan yaradır. Tez inanansınız
Ü – Neşelisiniz. Sevgide bağımlısınız. Her kesin sizin eşqiniz barede bilmesini isteyirsiniz. Şöhetperestlik sizin esl xüsusiyyetinizdir.
U – Esl bir paradokssiniz. Hemişe deyer verilecek birini axtarırsınız, tez bezirsiniz. Bu da menfi haldır.
V – Azadlıq sevensiniz. Gizli insanlar size tez celb edir. Bunun üçün bütün sevgi elaqeleriniz tehlükededir.
Y – Hemişe özünüzü sübut etmek mecburiyyetinde qalırsınız. en çox da sevgilinize qarşı. Son derecede açıq ve görünüşlü birisiniz.
Z – Sevginin acı bir heyat olduğunu artıq bilirsiniz. Semimi, hessas, duyğusal ve xeyalperestsiniz. Başı belalı insanlara sizden yaxşısı tapılmaz. Hele hemişe de sevgilinizin xilaskarısınız. Qarşı terefe çox can atırsınız.

Ne kadar gercek oldugunu bilmiyorum amma sizinlede paylashmak istedim

kiira
01-16-2008, 02:08 PM
g çıktı ben öylemiyim ya...

igdirim
01-17-2008, 08:31 AM
R – Sevmek üçün en yaxşı insane ele özünüzün kopyasıdır . Çünki sizing üçün ele esl sizing kimi insane lazımdır: İntellektual ve ağıllı. Ağıl sizing üçün her şeyden vacibdir.
[/COLOR][/QUOTE]

doğru galiba...:rolleyes:

cicek
01-17-2008, 05:56 PM
Ne kadar dogru olup olmadigini bilmiyorum amma ben okudum bana biraz uydu o yuzden sizinlede paylashtim

Başköylü
01-22-2008, 08:59 AM
hiç gerçekçi değil

hepsini okudum ama bir kişiye bile "siz üç kağıtçının tekisiniz, zamparanın önde gidenisiniz." gibi bir yorum yazıldığını görmedim :)

hayat8888
01-28-2008, 04:46 PM
mrb ben yenı katıldım aranızayardımcı olursanız sewınırım bu yazıyı daha once okumustum
paylasımın ıcın tsk

cicek
01-28-2008, 05:43 PM
mrb ben yenı katıldım aranızayardımcı olursanız sewınırım bu yazıyı daha once okumustum
paylasımın ıcın tsk

Hosh geldin aramiza