PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ermeni köpeyinin başını ez!

Ramin
01-15-2008, 09:27 PM
[Only Registered Users Can See Links]

ceyda deniz
01-16-2008, 08:36 AM
çok güzel ya o adamın başını ezmek büyük zevkti:D:D:D

geeyoteen
02-06-2008, 11:25 AM
büyük zevk

azerihuseyin76
02-08-2008, 09:41 PM
onun a...... g....... şeref..... ezdim başını.Gün gelecek garabağda ezecik onları

burcu_76
02-09-2008, 03:00 PM
Zekle oynadığım nadir oyunlardan biri..teşekkürler oyun için

salamzade kenan
02-14-2008, 11:47 AM
32 köpek ezdim.Bunun gerçeğini yapmak isterdim.

the25
04-26-2008, 11:34 PM
bene ermeni yetmez rusda lazım onlardan alacağım cok can var daha

aslan3617
04-27-2008, 11:40 AM
the 25 o gun yakındır kardesım ama ıcındekı kın ve nefret zarar vermesın sana allahın ıznıyle ortadoguda yapılanların ve kafkasyada cecenıstana, karabaga yapılanların er gec ocunu alacaz

dark_boy
04-29-2008, 02:36 PM
iyi bir oyun.amma gercek olmasin cokkkkkkkk dilerdim

azerigüzeli
04-29-2008, 05:38 PM
çok zevkli bir oyundu gercegi olsaydı keske aynı şekilde gebertirdim yine

the_lemming
04-29-2008, 05:39 PM
Aferin... Amma geri don bir de oyna
Parttamish ermeni bashinin sayi (geri don bir de oyna): 46
Ermeni bashindan qiymetli gullelerinizin sayi: 3
Faiz miqdari: 94%
sayi: 196

kamikaze
10-02-2008, 05:56 AM
Parttamish ermeni bashinin sayi (geri don bir de oyna): 47
Ermeni bashindan qiymetli gullelerinizin sayi: 2
Faiz miqdari: 96%
sayi: 159

full...askerligimi hatirladim bi an icin

Gizli Özne
10-02-2008, 11:59 AM
bene ermeni yetmez rusda lazım onlardan alacağım cok can var daha

amerikan soysuzlarına ne demeli?onlardan da benim alacağım varr!...:mad:

IronBlood
10-02-2008, 12:08 PM
Valla Şöyle Bir Bakıyorumda Etrafımızda Azerbaycandan Başka Dost Yokki :)Bi de Son Zamanlarda Suriye ve İran Var Tabi ama Onlar da Fırsatını Bulunca Sırtımızdan Vurablirler

Bulgaristan , Yunanistan , Rusya , Ermenistan , Kuzey Irak ( Türkmen Kardeşlerim Hariç)
Bunların Hepsinin Başını Ezmek Lazım.

Gizli Özne
10-02-2008, 12:12 PM
tabii...Kuzey Irak ı da unutmamak lazım...şahsi fikrim,Suriye'ye kesinlikle güvenmiyorum..İran içinse,Türkiye nin başında şimdikiler varken,ve AB kapısında debelenip dururken,İran da düşman olabilir ama Suriye'den çok daha güvenilir buluyorum tabi ki..

türkyürek
10-05-2008, 07:57 AM
çok zevkliydi inşallah gerçek de olacak bütün Türk düşmanlarının başı ezilecek Türkmeneli ve Karabağ kurtulacak!

Aykağan
10-10-2008, 06:26 PM
çok sayı aldım,teşekkürler,gene oynarım,çok zevkli onların başını ezmek...Hocalı Katliamının öcünü almak gibi oldu...

Gökbörü
10-27-2008, 06:18 PM
Ne güzel patlıyor beyinleri öyle :D

Gökbörü
10-27-2008, 06:20 PM
Valla Şöyle Bir Bakıyorumda Etrafımızda Azerbaycandan Başka Dost Yokki :)Bi de Son Zamanlarda Suriye ve İran Var Tabi ama Onlar da Fırsatını Bulunca Sırtımızdan Vurablirler

Bulgaristan , Yunanistan , Rusya , Ermenistan , Kuzey Irak ( Türkmen Kardeşlerim Hariç)
Bunların Hepsinin Başını Ezmek Lazım.

Kazakistan,Türkmenistan gibi değerli kardeş dvlettleri dost olarak unutmamk lazım ..

IronBlood
10-28-2008, 03:29 PM
Kazakistan,Türkmenistan gibi değerli kardeş dvlettleri dost olarak unutmamk lazım ..

Onlar Rusyaya Türkiyeden Daha Yakın Şuan ki Konumda.
Onları Suçlayamam Bu Tamamen Türkiyenin Eşekliği.

Aykağan
10-28-2008, 04:35 PM
Onlar Rusyaya Türkiyeden Daha Yakın Şuan ki Konumda.
Onları Suçlayamam Bu Tamamen Türkiyenin Eşekliği.
Can kardeş Türkiye demeyelim de düşüncesiz yönetimlerin .....liği diyelim.Yurdumuzun güzel adı ile o kelime yan yana yakışmıyor.

IronBlood
10-29-2008, 10:13 AM
Can kardeş Türkiye demeyelim de düşüncesiz yönetimlerin .....liği diyelim.Yurdumuzun güzel adı ile o kelime yan yana yakışmıyor.

Sonuçta Onlar ''Türkiye'' ye Komple Yakın Değiller...Başımızdakileri Seçenler de Bizleriz.

Başımızdakiler de Bizim İçimizden Çıkıyolar.Başka Bir Kara Parçasından Değil.
Onlar Türkiyenin Dış Arenadaki Temsilcileri Yani Onların Yaptığı Hatalar Dışarda Hemen Türkiyenin Hatası Sayılıyor.

Sanırım Anlatabildim..Kelimelere Fazla Takılma..Çünkü Kelimeler Çok Boyutlu Kullanabiliyor.

Aykağan
10-29-2008, 12:03 PM
Sonuçta Onlar ''Türkiye'' ye Komple Yakın Değiller...Başımızdakileri Seçenler de Bizleriz.

Başımızdakiler de Bizim İçimizden Çıkıyolar.Başka Bir Kara Parçasından Değil.
Onlar Türkiyenin Dış Arenadaki Temsilcileri Yani Onların Yaptığı Hatalar Dışarda Hemen Türkiyenin Hatası Sayılıyor.

Sanırım Anlatabildim..Kelimelere Fazla Takılma..Çünkü Kelimeler Çok Boyutlu Kullanabiliyor.

Kelimelere takılmıyorum ben," TÜRKİYE "şehitlerimizin kanı ile sahip olduğumuz vatanın adı,bu isimin yanında o kelime yakışmaz,kusura bakmayın.Türkiye kelimesinin başka hangi boyutu var bir anlatır mısınız lütfen.Bildiğim kadarı ile benim vatanımın adıdır o.Eş anlamlı kelimeler diye adlandırdığımız guruba girmez.

IronBlood
10-29-2008, 05:02 PM
Kelimelere takılmıyorum ben," TÜRKİYE "şehitlerimizin kanı ile sahip olduğumuz vatanın adı,bu isimin yanında o kelime yakışmaz,kusura bakmayın.Türkiye kelimesinin başka hangi boyutu var bir anlatır mısınız lütfen.Bildiğim kadarı ile benim vatanımın adıdır o.Eş anlamlı kelimeler diye adlandırdığımız guruba girmez.

Bu Türkiyeye Sadece Kara Parçası Olarak Baktığınızı Gösterir.

İçin de Yaşayanlarıyla ...Bizi Yönetenleriyle (Yönetemeyenleriyle)..Kültürüyle ..Diliyle...Diniyle..Diplomasisiyle..Tarihiyle..
Ekonomisiyle Var Olan Bir Türkiyeden Bahsediyorum.

Bu Etmenlerin Hangisini Kullandık Onlarla Yakınlaşmak İçin ...

Cevap: Hiç Birini.

Aykağan
10-29-2008, 07:31 PM
Bu Türkiyeye Sadece Kara Parçası Olarak Baktığınızı Gösterir.

İçin de Yaşayanlarıyla ...Bizi Yönetenleriyle (Yönetemeyenleriyle)..Kültürüyle ..Diliyle...Diniyle..Diplomasisiyle..Tarihiyle..
Ekonomisiyle Var Olan Bir Türkiyeden Bahsediyorum.

Bu Etmenlerin Hangisini Kullandık Onlarla Yakınlaşmak İçin ...

Cevap: Hiç Birini.

Bakın görüşlerinize yüzde yüz katılıyorum,onlara en az sizin kadar kızıyorum inanın.Hani diyorum o iki kelime olmadı,uymadı..."Türkiye'nin ........ği"yerine ,ki bu bir isim tamlamasıdır.Türkiyeyi yönetenlerin eşekliği ,bakın burada ben de kullanıyorum .Neyse kardeşim amacım tartışmak değil zaten.Sadece görüşümü belirttim.Allaha emanet olun.Düşüncelerimizde bir farklılık yok,boşa sizi kırmayım.

Gökbörü
10-29-2008, 08:45 PM
Bizim insanımızın sorunu çok net aslında soyunu bilmiyor..
Bugün Karabağ'ı belkide birçok kişi bilmez ama 100 yıl savaşları desen ooo..
Nerde MİLLİ eğitim niye bize öğretmiyorlar..
''Türkmenistan kaç yılında bağımısızlığını aldı,Kazakistanın geçim kaynağı nedir''
Neden bunları öğretmiyorlar..
Sonra birkaç yobaz iki üç sallayınca millet onun peşinden gidiyor.Dinden girip milleti Atatürke bile düşman etmeye çalışıyorlar.İşimiz zor Allah yolumuzu açık etsin kandaşlarım..
Umarım geç olmadan birşeylerin farkına varırız..