Orijinalini görmek için tıklayınız : Aygün Kazımova & Namiq Qaraçuxurlu - Yene tek
Ramin
01-15-2008, 08:13 PM
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
harun25
03-18-2008, 01:23 PM
teşekkürler
BİLEKCİ1982
06-18-2008, 07:23 AM
Teşekkürler
prenses
06-19-2008, 02:04 AM
cox sagol
alik-z27
07-10-2008, 07:08 AM
Битая ссылка
nurettin
08-18-2008, 09:32 PM
sevgili kardeslerim men bu azerbaycan kanali atv yi hep izliyorum cok az iyi yayinlari var ne azerbaycanin kültürüyle uzaktan yakindan alakalari yok cünkü türkiyenin o türklükten uzak yayin yapan kanallarini örnek aldilar ben aygün ganimdan sabah miliyonlarin karsisina ciktigi zaman herkes peh peh ceksin indiye kadar onda öyle birsey görmedim cikip özlerini beyhabir etmesinler sanat soyunmakla olmaz birgün görmedim ki gitsinler karbag gackinlarinin yanina hallarini sorsunlar ne yeyip ne iciller agsam toy sabag toy o menem bu menem lafada geldimi magnilarda gaabag olmaz o insanlarin sirtindan para kazanmasinlar onlarin hapsini kiniyorum o yeni yetme sanatcilara baktikca utaniyorum kacsefer telefon actim aygünün programina baglanamiyorum laflarimi yüzüne söyleyeyim garabag magnilariyla millete damardan girmesinler gitsinler canli yayinda tren vagonlarinda ekmek bulamayan karabaglilarla program yapsinlar o zaman daha iyi parada kazanirlar milletten alkista alirlar size br örnek vereyim kerkükün türkmeneli kanalina bakin aradaki farki ucurumu görün türkmeneli kanalini seyrettimmi kültürümü yasiyorum hersey öz sade azarbaycan ve türk kanallarina bakin cildirmislar kafayi yemisler soyunmayla para kazanirsiniz ama yolunuz cok kisa olur sanatcinin eseri kalir sanati kalir acik olan vücut cabuk kirlenir ve yok olur azerbeycan bayragini agzinizla lafla karabaga asamazsinz önce karabagin kültürünü yasatin öyle haha hihiyle olmuyor bu isler kusura bakmayin arkadaslar hatam var ise özür dilerim saygilar
nurettin
08-20-2008, 08:39 PM
vallahi benim kimsenin tesekkürüne ihtiyacim yok arkadaslar beni sak sak layin diye yazmadim milletin gercek yüzünü yazdinmi cogu adamin isine gelmez dilimizi kültürümüzü böyle özünü bilmez sözde sanatci olan aygün kimin adamlarin sayesinde kaybettik cünkü öyle lerinin sak sakcilari cok olur bu güneri bile arar olacagiz halva halva demekle agiz sirin olmaz allah sonumuzu goyir olesin
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.